ΚοινωνίαΑρχείο

Η ΕΜΑΚ ψάχνει τον εξαφανισμένο Χρήστο Καριοφύλλα στο Άργος

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου από τις αρχές του μήνα Χρήστου Καριοφύλλα, με τη βοήθεια κλιμακίου της ΕΜΑΚ που έχει έρθει από Αθήνα.

Τα ίχνη του 43χρονου χάθηκαν τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς και έχει σημάνει Silver Alert κατόπιν Εισαγγελικής εντολής. Ο εξαφανισθέντας έχει ύψος 1,70 και όταν χάθηκε φορούσε μπλε φόρμα, μπουφάν σκούρου χρώματος και αθλητικά παπούτσια.

Ο 43χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, εάν τον έχει δει κάποιος ή γνωρίζει κάτι σχετικό για την εξαφάνισή του παρακαλείται να ενημερώσει την Εθνική Γραμμή SOS 10-65 ή την Αστυνομία.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν αποβεί άκαρπες μέχρι στιγμής, ενώ σε αυτές συμμετέχουν κλιμάκιο της 1ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) από την Ελευσίνα μαζί με δύο ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους.

Το κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ πραγματοποίησε έρευνες στη θέση “Μπομπέικα”, στην περιοχή του εργοστασίου “Εσπερίδες” στη Νέα Κίο και κατά το μήκος του ποταμού Μπάνιτσα.