ΠολιτισμόςΑρχείο

Πρόσωπα και ιστορίες από την Αργολίδα

Τo Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει τιμητική εκδήλωση στα Κεντρικά  Διδακτήρια του Tμήματος Θεατρικών Σπουδών στην Αίθουσα «Λήδα Τασοπούλου» στο Ναύπλιο, την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, στις 19:30.

Η εκδήλωση αφορά στην αναγνώριση και στην τιμητική διάκριση τριών ανθρώπων που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας. Πρόκειται για την κυρία Αναστασία Παπαγεωργοπούλου, την κυρία Φλωρίκα Κυριακοπούλου και τον κύριο Βαγγέλη Τρίγκα.

Τα τιμώμενα πρόσωπα παρουσιάζουν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες: Ελπίδα Στράτου, Βαγγέλης Κτιστόπουλος, Μαρία Σκαρπέντζου.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: ΠΡΟΣΩΠΑ &  ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΙΙ
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2015, 19:30
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΗΔΑΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Θα ακολουθήσει μουσική παράσταση με τον Βαγγέλη Τρίγκα στην οποία συμμετέχουν και οι: Θόδωρος Μπρουτζάκης – Πιάνο, Μαργαρίτα Καραμολέγκου – Τραγούδι, Αλέξανδρος Κασαρτζής – Βιολοντσέλο, Βασίλης Κατσαρός – Κιθάρα – τραγούδι, Λάμπρος Κουκουβής – Μπουζούκι – μαντολίνο,  Αντώνης Τζίκας – Κοντραμπάσο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.