ΕυρώπηΑρχείο

Γλέζος Vs Αβραμόπουλο στις Βρυξέλλες: Υπηρετείς τις απόψεις του Γιούνκερ (Web Tv)

Σε κόντρα μεταξύ Γλέζου και Αβραμόπουλου εξελίχθηκε η συζήτηση στην Επιτροπή CULT (Παιδείας και Πολιτισμού), στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι κύριοι Γλέζος και Αβραμόπουλος μονοπώλησαν την συζήτηση, που παρακολουθούσαν άφωνα τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.

Συγκεκριμένα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος μεταξύ άλλων δήλωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος υπηρετεί τις απόψεις του Προέδρου της Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ που θέλει την Ευρώπη κάτω από τις δικές του διαταγές.

Είπε χαρακτηριστικά ο κος Γλέζος: «Λυπούμαι τον Δημήτρη που θα υπερασπιστεί τον Γιούγκερ πάλι και όλη τη μαφία – το λέω έτσι καθαρά – των ολιγαρχών, γύρω από αυτό το θέμα, ενώ ξέρω ότι έχει άλλες απόψεις».

Από την πλευρά του ο κος Αβραμόπουλος σε ήπιο ύφος υπερασπίστηκε τις απόψεις του και κατέληξε: «Τον Μανώλη Γλέζο τον εκτιμώ και τον αγαπώ, αλλά καμιά φορά ξυπνά μέσα του ο επαναστάτης των 18 του χρόνων, όταν τότε κατέβαζε τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη. Αλλά αυτή η εποχή πέρασε. Σήμερα και με τους Γερμανούς συμβιώνουμε μαζί  και θέλουμε και εμείς να είμαστε στο κοινό μέτωπο για μια καλύτερη, πιο συνεκτική, πιο ενωμένη Ευρώπη, που να μας οδηγεί το κοινό όραμα, το οποίο ξεκινά από την συνείδηση των πολιτών».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ VIDEO