ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ποιά είναι τα συν και τα πλην του Ναυπλίου;

Τελευταία ευκαιρία για όσους επιθυμούν και δεν έχουν ακόμα θέσει τις απαντήσεις τους στην έρευνα για την τουριστική φυσιογνωμία του Ναυπλίου, θα είναι η ερχόμενη εβδομάδα, και μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου. Η έρευνα είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ουσιαστική και σύντομη.

Η πεντάλεπτη αυτή έρευνα διεξάγεται προκειμένου να καταγραφεί η γνώμη των δημοτών για την τουριστική ταυτότητα του Δήμου Ναυπλιέων, με τη δυνατότητα του καθενός να καταθέσει τις ιδέες και τις προτάσεις του για την βελτίωση της πόλης.

Μέχρι στιγμής οι απαντήσεις μαρτυρούν πως κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις στη πόλη δεν ευχαριστούν καθόλου τους πολίτες και ως εκ τούτου χρήζουν βελτίωσης. Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις στο ποιές μορφές τουρισμού θεωρούνται πιο κατάλληλες για ανάπτυξη στην περιοχή, αλλά και στο ποιες είναι οι σημαντικότερες αδυναμίες της περιοχής αναφορικά με τον τουρισμό.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας και την απαιτούμενη συλλογή και επεξεργασία των αποτελεσμάτων, αυτά θα κατατεθούν στην δημοτική αρχή και θα είναι στην διάθεση όλων των φορέων, προκειμένου να ληφθούν υπόψη για τον σχεδιασμό της τουριστικής ταυτότητας του Ναυπλίου. Ορισμένα εξ’ αυτών θα έπρεπε να αποτελέσουν τροφή για προβληματισμό σε ότι αφορά τον μελλοντικό τουριστικό σχεδιασμό.

 Το ερωτηματολόγιο παρατίθεται συννημένο παρακάτω ή εναλλακτικά μπορείτε να απαντήσετε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.