ΑθλητισμόςΑρχείο

Διακρίσεις για το Athlisis Tennis Club εν όψει Πανελληνίου

Το 2ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα – Ε2 διοργανώθηκε τις τελευταίες 5 ημέρες από την ΕΦΟΑ και ο όμιλός Athlisis Tennis Club συμμετείχε με 5 αθλητές στα τουρνουά του Βόλου και της Καλαμάτας.

Σε ένα ακόμα Ε2 ο αθλητής του ομίλου Θοδωρής Μητσάκος κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία κάτω των 12 ετών. Έτσι, μετά τις πρώτες θέσεις σε μονά και διπλά του 1ου Ε2 που έγινε στο Ηράκλειο, ο Θοδωρής κατέκτησε την πρώτη θέση στα μονά και στο Ε2 του Βόλου, ενώ και στα διπλά με συμπαίκτη τον Γιάννη Κασσή του Α.Ο.Α. Χαιδαρίου έφτασε στον τελικό και πήρε την δεύτερη θέση.

Ταυτόχρονα με την διοργάνωση του Βόλου τα χρώματα του ομίλου εκπροσώπησαν και στην αντίστοιχη διοργάνωση του Ο.Α. Καλαμάτας άλλοι 3 αθλητές μας  Ειδικότερα, στα 12αρια ο Μάριος Τούντας στην πρώτη του συμμετοχή στην κατηγορία καθώς στις αρχές του μήνα έκλεισε τα 10, κατάφερε να περάσει τα προκριματικά και να μπεί στο κυρίως ταμπλό. Εκεί έχασε στον πρώτο γύρο από ανώτερο και μεγαλύτερο αντίπαλο, ωστόσο κέρδισε πολύτιμη εμπειρία παίζοντας εξαιρετικά στην κατηγορία των μεγάλων. Στο κυρίως ταμπλό κάτω των 12 ετών έπαιξαν επίσης οι Γιώργος Σπυράκης και Σταύρος Κόλλιας, οι οποίοι είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία φτάνοντας στους 16 του τουρνουά.

Επίσης στα αγόρια κάτω των 14 ετών της Καλαμάτας ο Χρήστος Τσιλιμπής συμμετείχε στο κυρίως ταμπλό, όπου δεν βρέθηκε όμως σε καλή ημέρα και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.  περισσότερα νέα εδώ

Η διοίκηση και οι προπονητές συγχαίρουν τον Θοδωρή για τις διακρίσεις του και τους υπόλοιπους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας για την προσπάθειά τους σε ένα ακόμα Πρωτάθλημα και εύχονται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες ημέρες.