ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Έφυγε η Ράλλη από τον Γραμματικόπουλο λόγω Οττομπρούν!

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων, η εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρία Ράλλη, γνωστοποίησε την αποφαση της να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη “Ναύπλιο Νέα Ελπίδα”.

Ο λόγος, όπως αναφέρει η ίδια, είναι η αρνητική στάση που κράτησε ο Χρήστος Γραμματικόπουλος στην πρόταση που της έγινε για συμμετοχή στην αποστολή του Δήμου στην γερμανική πόλη Οττομπρούν.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου:

“Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την επιστολή μου αυτή, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 94, παρ. 4 ΚΔΚ, σας δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου ως Δημοτική Σύμβουλος, από την παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ».

Στην μέχρι σήμερα πορεία μου, ποτέ δεν διαπραγματεύθηκα τις αξίες και τις αρχές μου και κυρίως δεν απεμπόλησα τους σκοπούς για τους οποίους αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά.

Πολιτική για μένα, είναι προσφορά, συμπαράσταση, βοήθεια, αλληλεγγύη με κάθε τρόπο στον συμπολίτη σου και είναι πέρα από κόμματα, χρώματα και παρατάξεις.  περισσότερα νέα εδώ

Πιστεύω ότι η αρνητική στάση που κράτησε ο επικεφαλής της παράταξης, με την οποία εκλέχθηκα, στην τιμητική πρόταση, για συμμετοχή μου στην αποστολή του Δήμου στην αδελφή πόλη Οττομπρούν, είναι τουλάχιστον προσβλητική και πέρα από τα όνειρα και τις προσδοκίες μου.

Θα ήθελα επίσης, δημοσίως, αφενός μεν να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δημότες του Δήμου Ναυπλιέων που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, και αφετέρου, να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω προσηλωμένη και αμετακίνητη στις αρχές και τις αξίες που με διέπουν, να αγωνίζομαι με την ίδια αγάπη για το Δήμο Ναυπλιέων, παλεύοντας πάντα με ήθος για τα κοινωνικά, πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.”