ΠολιτικήΑρχείο

Βροντοφώναξε OXI η Αργολίδα

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στην Αργολίδα με το 57,65% να είναι υπέρ του ΟΧΙ. Ο Αργολικός λαός νίκησε τον φόβο του και εκφράστηκε κατά των μνημονίων και της λιτότητας στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 , δίνοντας μία σαφή εντολή στην κυβέρνηση Τσίπρα να επαναδιαπραγματευτεί για μία συμφωνία που θα κρατά την Ελλάδα εντός της ευρωζώνης.

Αυτοί που κιότεψαν λιγότερο απ’ όλους ήταν οι Κιώτες με ποσοστό 63,05% υπέρ του ΟΧΙ, ο πρώην Δήμος Μιδέας σε ποσοστό 64,17% και οι Κρανιδιώτες με 61,14%.

Από όλες τις δημοτικές ενότητες της Αργολίδας μόνο ο Αχλαδόκαμπος και η Αλέα πλειοψήφισαν υπέρ του ΝΑΙ με 56,62% και 51,80% αντίστοιχα.

Αυτό που προέχει είναι η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους, να επικρατήσει η λογική και όχι ο θυμός, και να να αναζητηθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την πατρίδα. Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει την λαϊκή εντολή να μας πετάξει έξω από το ευρώ, αλλά ούτε να μας βάλει σε ένα νέο σκληρότερο μνημόνιο, ασχέτως αν τα δυσβάσταχτα μέτρα είναι κάτι που δύσκολα θα τα αποφύγει…

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα στην Αργολίδα: