ΠολιτικήΑρχείο

Video. Ο νέος Υπουργός κατά της διαφθοράς περιγράφει πώς ο ίδιος κλέβει το κράτος!

Ένα κάπως «περίεργο» πολιτικό βιογραφικό έδειξε να επιβραβεύει εχθές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καθώς, μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης αποφάσισε να τοποθετήσει στη θέση του υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με αρμοδιότητες που αφορούν την πάταξη της διαφθοράς, έναν άνθρωπο που ως δήμαρχος είχε δημόσια παραδεχτεί πως διατηρούσε μαύρο ταμείο.

Πρόκειται για τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη και πρώην επικεφαλή του Δήμου Σφακίων, ο οποίος το 2013 κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου της ΚΕΔΕ δεν δίστασε να ομολογήσει κυνικά πως κρατά διπλά βιβλία, ένα άσπρο και ένα μαύρο όπως ο ίδιος λέει, χωρίς να αισθάνεται σε καμία περίπτωση παράνομος, λέγοντας πως αυτό το κάνει «για να κρατήσει την τοπική κοινωνία όρθια».

Ο Παύλος Πολάκης στις τελευταίες εθνικές εκλογές εξελέγη βουλευτής Χανίων με 15.645 σταυρούς, πίσω από τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη, ενώ στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 εξελέγη δήμαρχος Σφακίων.

Επαγγέλλεται χειρουργός – εντατικολόγος και είναι διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του «Πειραϊκού Θεραπευτηρίου».

Καλή του επιτυχία λοιπόν στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει…