ΑθλητισμόςΑρχείο

Προετοιμασία και προσθήκες για τους “Λύκους”

 Στις 19.00 στο Δ.Α.Κ. Άργους δίνουν ραντεβού σήμερα (26/7) προπονητής, παίκτες και Διοίκηση, έτσι όπως καθιερωμένα γίνεται κάθε χρόνο, για την πρώτη συνάντηση της ομάδας πριν την έναρξη της προετοιμασίας. 

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα μαζί με τους παλαιότερους παίκτες των Λύκων και φυσικά όλο το τεχνικό, ιατρικό και διοικητικό επιτελείο δίνουν σήμερα το εναρκτήριο σύνθημα για τη νέα αγωνιστική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς οι υποχρεώσεις της Handball Premier ξεκινούν στις 19 Σεπτεμβρίου και για το EHF Cup στις 10-11 Οκτωβρίου.

Όπως είθισται, η συνάντηση θα ξεκινήσει με έναν χαιρετισμό από τη Διοίκηση της ομάδας, στη συνέχεια από τον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια και με ανάλυση των στόχων της ερχόμενης χρονιάς. Κατόπιν, οι παίκτες θα κινηθούν προς το ανοικτό γήπεδο του Δ.Α.Κ. Άργους, όπου θα γίνει η πρώτη αξιολόγηση για την φυσική τους κατάσταση και θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους, ενώ από αύριο θα υποβληθούν σε σωματομετρικές και λιπομετρικές αξιολογήσεις.

Ο Διομήδης επένδυσε αρκετά φέτος σε νεαρούς ηλικιακά παίχτες με διεθνείς συμμετοχές με τα εθνικά χρώματα, ενώ οι δύο τελευταίες του κινήσεις ήταν ο 19χρονος Ευγένης Τουνγκελίδης από την Δράμα 1986 και ο 23χρονος Αντώνης Δάσκαλος από τον Φίλιππο Βέροιας.