ΡεπορτάζΑρχείο

Προφυλακίστηκε η γυναίκα του δολοφονηθέντος καπετάνιου

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή η 38χρονη σύζυγος του δολοφονηθέντος καπετάνιου από την Κοιλάδα, παρότι αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που την βαραίνουν.

Αργά το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η απολογία της γυναίκας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες επέμενε ότι πιέστηκε από τους αστυνομικούς να παραδεχθεί ότι διέπραξε το έγκλημα. Κατέθεσε ότι δεν βρισκόταν στο χώρο του εγκλήματος. Όπως έγινε γνωστό πάντως, πρόκειται να υποβληθεί στον Τακτικό Ανακριτή Ναυπλίου αίτηση αναπαραστάσεως του εγκλήματος εκ μέρους των γονέων και της αδελφής του θύματος δολοφονίας.

Η 38χρονη χήρα οδηγείται αυτή την ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και θα παραμείνει μέχρι να οριστεί δικάσιμος όπου και κριθεί η ενοχή της ή μη, στο έγκλημα για το οποίο κατηγορείται.

Ο δικηγόρος της φερόμενης ως δράστιδας κος Βασίλης Ρομποτής, από το πρωί, με δηλώσεις του επέμενε στην κακή ψυχολογική κατάσταση της πελάτισσάς του.

Εντωμεταξύ χθες Τρίτη, ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής Γεώργιος Γεωργόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο anagnostis.org τονίζοντας ότι ψάχνει να φωτίσει τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.