ΚοινωνίαΑρχείο

Το τελευταίο τραγούδι του Δημήτρη Μπαστούνη

Κηδεύεται το απόγευμα της Τρίτης στις 5.30 μ.μ. από το νεκροταφείο Πλατανιτίου, ο Δημήτρης Μπαστούνης, γνωστός από τις εκπομπές του σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αργολίδας.

Ο Δημήτρης Μπατούνης πέθανε στα 69 του χρόνια έχοντας ταλαιπωρηθεί  από την επάρατο τα τελευταία 4 χρόνια.

Παράλληλα με την εργασία του ως κοινοτικός υπάλληλος στο Ανυφί, ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία στα πρώτα χρόνια του ραδιοφώνου, στο DRI και κατόπιν τον κέρδισε η μικρή οθόνη, όταν ξεκίνησε εκπομπές στην Αργολική Τηλεόραση (ΑΡΤ).  “Αγαπημένο” του θέμα και καημός του ήταν η ολοκλήρωση του έργου του Αναβάλου. Ο Δημήτρης Μπαστούνης μεταξύ άλλων είχε διατελέσει και πρόεδρος του Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.ΑμεΑ Αργολίδας προσπαθώντας να το αναβαθμίσει. Επίσης είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Μηδέας και νομαρχιακός σύμβουλος, ενώ είχε διατελέσει και Αντινομάρχης. Ενεργό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ήταν και ιδρυτής της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Αργολίδος.

Εκτός από τη δημοσιογραφία, η δεύτερη μεγάλη του αγάπη ήταν ο Σύλλογος Φίλων του Καζαντζίδη, που είχε δημιουργήσει στην Αργολίδα και αξέχαστες είναι οι μουσικές βραδιές που διοργάνωνε, απ΄ όπου και το Video: