ΨυχαγωγίαΑρχείο

Weekend sτο Sin Club με video show από τον Άγγελο

Ένας θρύλος της νυχτερινής διασκέδασης επιστρέφει στα παλιά του …λημέρια, στο Club Sin, το νέο χώρο διασκέδασης, που ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 7 Αυγούστου στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου, στο Ναύπλιο.

 

Ο Άγγελος Δρίτσας, γνωστός στους παλαιότερους από το θρυλικό Club Memory, γνωρίζει πολύ καλά πού κατευθύνεται η διασκέδαση και ποιες είναι οι τάσεις της νεολαίας. Αλλά δεν είναι από τους ανθρώπους που ακολουθούν μόνο την τάση, αλλά δημιουργούν, και καινοτομούν φτιάχνοντας το δικό τους status στη διασκέδαση της νεολαίας!

Το νέο μοντέλο που θα εφαρμόσει από εφέτος στο Sin Club ο Άγγελος, είναι η παραγωγή και παρουσίαση Video, που θα επενδύει τη μουσική που θα παίζει ο DJ.

Η εμπειρία τόσα χρόνια του Άγγελου με την τηλεόραση (είναι ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού MAX) και η άριστη γνώση του μοντάζ και του Video, του επιτρέπει να αυτοσχεδιάσει και να παρουσιάσει ένα μοναδικό θέαμα, που θα συνδιάζει την εικόνα με τον ήχο!

 

Στόχος του, όπως μας λέει, είναι «να δώσει εικόνα στην διασκέδαση και κίνηση στο Club, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο Video Show! Παράλληλα στοχεύει να παρουσιάζει όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι πολλά events, τα οποία άλλωστε ως άριστος γνώστης των κοινωνικών δικτύων θα προωθεί και θα εφαρμόζει στοχεύοντας στην επιτυχία.