ΠολιτικήΑρχείο

«Παιγνίδια» της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο, καταγγέλει η Φωτίου (Web Tv)

«Έλεος στην υποκρισία και την κακομοιριά» αναφώνησε η πρώην Υπουργός Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, σε όσους ισχυρίζονται ότι καταγράφει επιτυχίες η υπηρεσιακή κυβέρνηση στο μεταναστευτικό.

Η κα Φωτίου, σε συνέντευξη που έδωσε από το Ναύπλιο δήλωσε αναφερόμενη στο θέμα:

-“Λένε ότι η καινούργια η υπηρεσιακή κυβέρνηση έκανε όσα δεν έχετε κάνει εσείς. Μα η εκταμίευση των πρώτων 30 εκατομμυρίων είναι μέρος από τα 437 εκατομμύρια που εμείς εξασφαλίσαμε εδώ και τρεις μήνες.

Έλεος στην υποκρισία και την κακομοιριά”.

Επιπλέον κατήγγειλε “παιγνίδια” της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο.

Η πρώην υπουργός τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε το μεταναστευτικό και κατέληξε: «Ή αυτή η Ευρώπη θα το λύσει αυτό το πρόβλημα ή αυτή η Ευρώπη είναι καταδικασμένη μαζί με όλα τα άλλα».

 

 

Η κα Φωτίου επίσης επιχειρώντας μια αυτοκριτική για το έργο των υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης, είπε ότι “Η κυβέρνηση της Αριστεράς δεν είχε προηγούμενη εμπειρία, τι σημαίνει κράτος. Δεν πρόλαβε σε 7 μήνες να περάσει νομοθετικό έργο πολύ μεγαλύτερο” Αλλά πρόσθεσε:

“Δεν κάνω όμως την αυτοκριτική μου απέναντι στους ανθρώπους που δεν έκαναν τίποτα στο αντίστοιχο διάστημα” αναφερόμενη στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.