ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο Δ.Κωστούρος εύχεται στους μαθητές καλη σχολική χρονιά

Ο δήμαρχος Ναυπλίου με μήνυμα του, εύχεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με την υπόσχεση ότι ο δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

Το μήνυμα είναι το εξής:

«Σήμερα αρχίζει μια ακόμα σχολική χρονιά. Μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο. Στην προσπάθεια αυτή κανείς δε θα μείνει μόνος. Η συνεργασία όλων μας  είναι δεδομένη, γονέων ,μαθητών, εκπαιδευτικών, πολιτείας και δήμου. Αναμφισβήτητα το σχολείο δεν είναι ένας ουδέτερος χώρος μάθησης, το σχολείο  καλλιεργεί, προάγει ,δημιουργεί ανθρώπους.

Κοινή μας επιθυμία είναι η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης και ασφάλειας  στους μαθητές, σε όλα τα παιδιά που οι γονείς εμπιστεύονται στα χέρια μας. Οι εκπαιδευτικοί  είναι εδώ και φέτος για να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις, δεξιότητες, ιδανικά και αξίες και εμείς μέσω των υπηρεσιών  μας και των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου για να παρέχουμε την οποία υποστήριξη χρειάζεται σε υλικοτεχνική υποδομή.

Όλοι μαζί θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε αδυναμία και να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Μαζί θα μάθουμε, μαζί θα κοπιάσουμε, μαζί θα νιώσουμε την ευτυχία της επιτυχίας.

Εύχομαι σε όλα τα μέλη της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Ναυπλιέων να έχουν μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες».