ΠολιτισμόςΑρχείο

Μάζεψαν σχολικά είδη για τα παιδιά του Άργους

Πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά για την συγκέντρωση σχολικών ειδών  «Χαρούμενα παιδιά, χαρούμενη σχολική χρονιά», το Σάββατο το βράδυ στην κρεταγορά του Άργους..

Η εκδήλωση είχε χαρακτήρα φιλανθρωπικό. Όλοι εργάστηκαν αφιλοκερδώς: οι γνωστοί DJ’s Τάσος Νικολαΐδης, Δημήτρης Φλέντζερης και Γιάννης Μίδας που πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση, ο Βασίλης Μαρκάκης και οι συνεργάτες του που κάλυψαν τον ήχο και το φωτισμό της εκδήλωσης.
 

Συγκεντρώθηκαν 126 πακέτα με σχολικό υλικό για τους μαθητές του Δημοτικού και 23 πακέτα με σχολικό υλικό για τους μαθητές του Γυμνασίου. Το συγκεντρωμένο σχολικό υλικό, ήδη έχει ξεκινήσει να διατίθεται στους Διευθυντές των σχολείων του Δήμου Άργους Μυκηνών οι οποίοι το δίνουν στους μαθητές που το χρειάζονται.
 

Την εκδήλωση υποστήριξαν και πρόσφεραν σχολικά είδη: ο Δήμος Άργους Μυκηνών, η σχολική επιτροπή της Π.Ε. του Δήμου Άργους Μυκηνών, ο Ιατρικός σύλλογος Αργολίδας, ο Πολιτιστικός σύλλογος Ελληνικού ¨Η Πυραμίδα¨, ο Πολιτιστικός σύλλογος Φρουσιούνας, ο σύνδεσμος Ιεροψαλτών Αργολίδας, ο σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Αργολίδας ¨Η Αλληλεγγύη¨, ο σύλλογος Φίλων του Δημοτικού Ωδείου Άργους Μυκηνών, το Λύκειο των Ελληνίδων Άργους, ο Αργολικός σύλλογος Κλασσικού  Αυτοκινήτου AC3,  ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Άργους, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού σχολείου Άργους, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων καθώς και οι σύλλογοι διδασκόντων των σχολείων του Δήμου Άργους Μυκηνών, ο σύλλογος ¨Πολιτιστική Αργολική Πρόταση¨, ο πολιτιστικός μορφωτικός και εξωραϊστικός σύλλογος Κουτσοποδίου ¨Η Αγία Κυριακή¨, ο σύλλογος Ποντίων και φίλων του ποντιακού ελληνισμού ¨Παναγία η Σουμελά¨, ο αθλητικός σύλλογος Αργολίδας ¨Ιπτάμενοι¨, ο ποδηλατικός σύλλογος Αργολίδας ¨Ορθοπεταλιές¨, ο σύλλογος ελληνικών χορών και εθνογραφικών μελετών ¨Ελληνική Παράδοση¨, ο ΕΕΣ Άργους, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους, ο πολιτιστικός σύλλογος Στέρνας ¨Η Αγία Τριάδα¨, ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός σύλλογος Νέας Κίου, ο πολιτιστικός σύλλογος ¨Κίνηση Γυναικών Κουρτακίου¨, ο πολιτιστικός σύλλογος γυναικών Πυργέλας ¨Η Αθηνά¨ και αρκετοί ιδιώτες.