ΠολιτικήΑρχείο

Α.Χρονόπουλος: “Το Πασοκ η έκπληξη των εκλογών”

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας του κόμματος ο Ανδρέας Χρονόπουλος ζητά από τους πολίτες να εμπιστευτούν και να ψηφίσουν το Πασοκ, ως το κόμμα που θα φέρει τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα.

“Αυτήν την Κυριακή ζητάμε εντολή ευθύνης και αξιοπιστίας. Ο ελληνικός λαός, να δώσει σε εμάς την τρίτη εντολή και όχι στη ΧΑ.

Στο ΣΥΡΙΖΑ πέταξαν λευκή πετσέτα στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και ο Αλέξης Τσίπρας βιάζεται γιατί φοβάται την ώρα της αποκάλυψης και της αλήθειας.

Η ΝΔ πίσω από το μεταρρυθμιστικό της προσωπείο κρύβει το σκληρό πρόσωπο της Δεξιάς ενώ την πενταετία 2004- 2009 επί κυβερνήσεων της ΝΔ, η χώρα διολίσθησε σε καταστροφική πορεία.

Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η έκπληξη αυτών των εκλογών. Εμείς έχουμε στο DNA μας την αλλαγή. Είμαστε η μόνη δύναμη που έχει κάνει μεταρρυθμίσεις, τομές και ρήξεις σε αυτήν τη χώρα. Δίνουμε την μάχη για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς ώστε η χώρα να βρει έναν τρίτο προοδευτικό μεταρρυθμιστικό πόλο.

Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ πρέπει να γυρίσουν στο κοινό μας σπίτι ώστε να γίνει το κόμμα εγγυητής της σταθερότητας.

Το πλαστό δίλλημα μνημόνιο- αντιμνημόνιο κατέρρευσε. Σήμερα όλοι ξέρουν ποιοι έλεγαν ψέματα στα Ζάππεια και στη Θεσσαλονίκη. Η αυτοδυναμία είναι η νέα εξαπάτηση προς τον ελληνικό λαό. Κανένας μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της εξόδου της χώρας από την κρίση.

Μετά από τις εκλογές η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας, όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων στη βάση προοδευτικής δεσμευτικής συμφωνίας με βάση συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και στόχους. Γι αυτό το ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Συμπαράταξη ζητάμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών. Για να είμαστε εμείς η εγγύηση της σταθερότητας, ο καταλύτης για τη συνεργασία.

Θέλω να καλέσω όλους τους φίλους τους ψηφοφόρους, τους συνοδοιπόρους, που σήμερα δεν είναι κοντά μας για οποιοδήποτε λόγο, θέλω να τους προσκαλέσω να επιστρέψουν. Το ΠΑΣΟΚ ήταν είναι και θα παραμείνει για πάντα το κοινό μας σπίτι.”