ΚοινωνίαΑρχείο

Μειώνουν τα εισιτήρια τρένα και λεωφορεία λόγω εκλογών

Έκπτωση 25% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ και 30% στα εισιτήρια του ΟΣΕ πρόκειται να χορηγηθεί στους ετεροδημότες εκλογείς και στους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα ταξιδέψουν για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα το Δ.Σ της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών αποφάσισε ομόφωνα να συστήσει στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ τη χορήγηση έκπτωσης 25% επί των ισχυουσών τιμών των κανονικών εισιτηρίων, από 17.9.2015 έως και 22.9.2015 μόνο για τις διανομαρχιακές μετακινήσεις.

Παράλληλα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που προτίθεται να ταξιδέψει σιδηροδρομικά για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, χορηγεί έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Η ίδια έκπτωση ισχύει και για τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Για τους επιβάτες που θα αγοράσουν εγκαίρως τα εισιτήρια τους θα παρέχεται επιπλέον και η έκπτωση προαγοράς 15%.

Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης τίτλων μεταφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, και όχι για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet και θα αφορά ταξίδια που πραγματοποιούνται από 16 έως και 23 Σεπτεμβρίου 2015.