ΟικονομίαΑρχείο

19 χρόνια ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. Ανταποδίδουμε την αγάπη σας και στηρίζουμε τις επιχειρήσεις

Ήταν 17 Σεπτέμβρη 1997 όταν κυκλοφόρησε πρώτη φορά η εφημερίδα ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Εκείνη την Πέμπτη, 19 χρόνια από σήμερα, στα περίπτερα της Αργολίδας και σε 2500 συνδρομητές η εκδοτική προσπάθεια έφερε μια νέα εποχή στον Τύπο του νομού. Το ρεπορτάζ, το χρώμα και η παράθεση όλων των απόψεων ήταν πρωτόγνωρο για την εποχή και ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ σύντομα κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη των αναγνωστών του!

Ενήλικος σήμερα, μετά από 19 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας, ο έντυπος ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ έρχεται να ανταποδώσει την αγάπη του σε όσους τον στήριξαν τόσα χρόνια. Την δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης που ζούμε, αποφασίσαμε να στηρίξουμε με τον καλύτερο τρόπο την τοπική αγορά, δραστηριότητες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις της Αργολίδας.

Μαζί προσπερνάμε την κρίση και επιχειρούμε μέσα από αυτή τη σελίδα να παρουσιάσουμε τις δραστηριότητες και ιδιωτικές πρωτοβουλίες από κάθε γωνιά του νομού.

Αν επιθυμείτε κι’ εσείς να φιλοξενήσουμε δωρεάν σε αυτή την θεματική ενότητα της εφημερίδας τη δική σας δραστηριότητα ή επιχείρηση, δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 27520 22257 και να στείλετε μια καλή φωτογραφία (χώρος εργασίας, βιτρίνα, εκδήλωση κλπ) καθώς και μια μικρή περιγραφή της δραστηριότητας, μαζί με τη διεύθυνση, το τηλέφωνο και το όνομα του ιδιοκτήτη, στο email της εφημερίδας.

Το αφιέρωμα δεν αποτελεί διαφήμιση αλλά παρουσίαση τοπικών δραστηριοτήτων και δεν θα γίνεται όταν η ύλη της εφημερίδας και η επικαιρότητα δεν το επιτρέπουν και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Το κείμενο και η φωτογραφία μπορεί αν μην γίνουν αποδεκτά, αν δεν ανταποκρίνονται στο πνεύμα και τη φιλοσοφία του εγχειρήματος.

Ο «Αναγνώστης Πελοποννήσου» είναι εβδομαδιαία εφημερίδα με έδρα το Ναύπλιο.

Κυκλοφορεί ανελλιπώς από το Σεπτέμβριο 1997, κάθε Πέμπτη, σε συνδρομητές μέσω ΕΛ.ΤΑ. και στα περίπτερα μέσω του Αθηναϊκού πρακτορείου διανομής τύπου «ΑΡΓΟΣ».

Διαφημιστικά, είναι η μοναδική εφημερίδα της περιοχής που εμπιστεύονται για την προβολή τους ιδιώτες και διαφημιστικές εταιρίες, αφού έχει αποδειχθεί περίτρανα, η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

Ο «Αναγνώστης Πελοποννήσου» διαθέτοντας έμπειρο επιτελείο μόνιμων επαγγελματιών ή έκτακτων συνεργατών έχει ποικίλη ύλη, και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα. Σε κάθε φύλλο υπάρχουν έρευνες και ειδικές σελίδες για τη γυναίκα, το παιδί, ιατρικά θέματα, ιστορικά κείμενα, αρθρογραφία.