ΑθλητισμόςΑρχείο

Πως διαμορφώνεται το ρόστερ του Παναργειακού

Η διοίκηση του Α.Π.Ο. Παναργειακός ανακοίνωσε το νέο ρόστερ της ομάδας που ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας στο ΔΑΚ Άργους.

Το φετινό ρόστερ έχει ως εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: 1.Κλεάνθης Παπαδόπουλος από Παναχα’ι’κή 2.Νίκος Κόκκαλης από Π.Α.Ο. Βάρδας. 3.Μιχάλης Πνευματικός, ανανέωση. 4.Γιάννης Νικολίτσας, ανανέωση. 

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: 5.Αριστοτέλης Κολλαράς από Ξάνθη. 6.Βασίλης Φλώρος, ανανέωση. 7.Arensi Rota, ανανέωση. 8.Νίκος Τσώνης από Παναχα’ι’κή. 9.Άγγελος Παπαστεριανός, από Απόλλωνα Καλαμαριάς. 10.Χαραλαμπος Λουιζίδης από Εθνικό Αγιονερίου. 

ΜΕΣΟΙ: 11.Ανδρεας Παπαιωάννου, ανανέωση. 12. Νίκος Λουμπαρδέας από Καλαμάτα. 13.Cheick Gatiaga από Παναχα’ι’κή. 14.Νίκος Χαρίτος από Καλαμάτα. 15.Θοδωρής Καρούτης, ανανέωση. 16.Θοδωρής Φασουλής από Φωστήρα. 17.Klodian Gino από Άρη Θεσ/νίκης. 18.Αντώνης Μανουσάκης από Επισκοπή. 19.Χαρίλαος Λουιζίδης από Απόλλωνα Καλαμαριάς. 

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: 20.Παναγιώτης Καρέλης από Ερμή Κιβερίου. 21.Γιώργος Λύρας από Λάρισα. 22.Δημήτρης Παπαδόπουλος από Εθνικό Γαζώρου. 23.Χρήστος Πασχαλάκης από Ξάνθη. 24.Γιάννης Δρακάκης από Επισκοπή. 25.Γεράσιμος Πρίφτι απο Φωκικό. 26.Γιώργος Νικλητσιώτης από Λαμία. 

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ: Παναγιώτης Κονομάρας. 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ: Νίκος Σωτηρόπουλος. 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Δουβίκας.