ΠολιτικήΑρχείο

Σ.Τάνταρου-Κρίγγου: “Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Αύριο για τον Νομό μας””

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Αργολίδας δεσμεύεται ότι θα αναδεικνύει τα προβλήματα του νομού και θα εργάζεται για την άμεση επίλυση τους.

“Στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου δώσαμε έναν σκληρό και δύσκολο εκλογικό αγώνα, κάτω από χρονικά ασφυκτικές και πολιτικά αντίξοες συνθήκες. Ηττηθήκαμε, αλλά κρατήσαμε ψηλά τη σημαία  της πολιτικής μας αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας, της νέας σχέσης ειλικρίνειας που εγκαινιάσαμε με τους πολίτες, της προσήλωσής μας στις δημοκρατικές αρχές και αξίες.

Η Νέα Δημοκρατία, απέφυγε τις ακρότητες και τις εξαλλοσύνες και χάρη στη νηφαλιότητα που επέδειξε αναδείχθηκε ως ο βασικός πυλώνας υπευθυνότητας του δημοκρατικού πολιτικού μας συστήματος, παράγοντας σταθερότητας για τη χώρα, και εγγυήτρια της εθνικής και ευρωπαϊκής πορείας του τόπου προς το μέλλον.

Πάνω σε αυτά τα κεκτημένα και τις παρακαταθήκες, συνεχίζουμε προς το Αύριο, αποφασισμένοι να διορθώσουμε διαπιστωμένα λάθη και αδυναμίες και με νέα ορμή να διαμορφώσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν τη συγκρότηση ενός νέου κοινωνικού και πολιτικού πλειοψηφικού ρεύματος, το οποίο θα αποτελέσει τη στέρεα βάση για την αναγέννηση της πατρίδας μας.

Στην Αργολίδα, όλες και όλοι μαζί, δώσαμε μια δυσχερή αλλά ωραία εκλογική μάχη. Προσωπικά, προσπάθησα μέσα σε αυτό το ασφυκτικά σύντομο χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου, να αναδείξω τα μεγάλα προβλήματα του Νομού μας και των κατοίκων του, να υποδείξω σε αδρές γραμμές την κατεύθυνση προς την επίλυσή τους, και να σηματοδοτήσω με την παρουσία μου μια νέου τύπου προσέγγιση με τους πολίτες.

Μια προσέγγιση βασισμένη στα επιχειρήματα αντί για τα συνθήματα, στις τεκμηριωμένες προτάσεις αντί για τις μεγαλόστομες και άνευ αντικρίσματος διακηρύξεις, στη δημιουργική σύνθεση αντί για την άκριτη αντιπαράθεση, στη συνεργασία αντί για την τυφλή σύγκρουση. Όλοι μαζί , με μια νέα σχέση εμπιστοσύνης, που χτίσαμε στέρεα σε αυτή την προεκλογική περίοδο, οφείλουμε να συνεχίσουμε για ένα καλύτερο Αύριο για τον Νομό μας, για εμάς και τα παιδιά μας.

Σε αυτήν την προσπάθεια είμαι σίγουρη ότι θα συντελέσει και η οριστική αποσαφήνιση του ζητήματος της ηγεσίας της μεγάλης φιλελεύθερης-δημοκρατικής παράταξής μας της Νέας Δημοκρατίας, που ήδη έχει δρομολογηθεί με την προκήρυξη των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος, και που είμαι βέβαιη πως μετά την ολοκλήρωσή της θα προσδώσει στο κόμμα μας τη νέα δυναμική που η πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας επιζητά από εμάς για να χτίσουμε όλες και όλοι μαζί την Ελλάδα του Αύριο και να βάλουμε τέλος στη σημερινή περιπέτεια που βιώνουμε.

Τέλος θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όσους και όσες με την ψήφο τους στο συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας σε αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη εξέφρασαν την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους στην παράταξη μας και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα εκείνους και εκείνες που συμπαρατάχθηκαν σε αυτόν τον αγώνα μαζί μου και βοήθησαν την προσπάθειά μου, υποσχόμενη ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε και στο μέλλον για να κάνουμε πράξη μια νέα εποχή για την Ελλάδα και την Αργολίδα που αξίζουμε.”