ΑθλητισμόςΑρχείο

Ο Διομήδης ξεκινά το ευρωπαϊκό του ταξίδι από το Βουκουρέστι

Έφτασε χθες αργά το βράδυ η αποστολή του Διομήδη στο Βουκουρέστι, καθώς αύριο Σάββατο 10 Οκτωβρίου (17.00) και μεθαύριο Κυριακή 11 Οκτωβρίου (15.00) θα αντιμετωπίσει την Dinamo Bucuresti για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του EHF CUP. Στο ξενοδοχείο Rin Grand Hotel όπου και διαμένουν, οι Λύκοι χθες το βράδυ μετά το δείπνο τους ξεκουράστηκαν και σήμερα το πρωί χαλάρωσαν με μια βόλτα στην παλιά πόλη του Βουκουρεστίου, ενώ είχαν και την ευκαιρία να επισκεφθούν τον Ιερό Ναό Σταυροπόλεως.
 

Το μεσημέρι, μετά το γεύμα, οι παίκτες των “Λύκων” παρακολούθησαν βίντεο με αγώνα της αντίπαλης ομάδας και υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια κατέστρωσαν την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν στα επερχόμενα παιχνίδια.
 

Χθες το απόγευμα στις 16.30 στο Sala Dinamo όπου θα γίνουν και οι αγώνες, ο Διομήδης έκανε την προπόνηση του, υπό το βλέμμα και των λίγων φίλων από το Άργος που ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή για να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα.
 

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε πριν λίγες ώρες στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Όλα κύλησαν ομαλά από την άφιξή μας έως και τώρα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία το πρωί να χαλαρώσουν με μια βόλτα στην παλιά πόλη του Βουκουρεστίου και να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το πιεσμένο πρόγραμμα των τελευταίων δέκα ημερών. Μετά το βίντεο που παρακολουθήσαμε και αναλύσαμε, ακολουθεί η προπόνησή μας στο γήπεδο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μέχρι αύριο την τακτική μας και την ψυχολογία μας, ώστε να πάρουμε από τους δύο αυτούς αγώνες τα μέγιστα δυνατά».

Από την πλευρά των παιχτών ο Νίκος Πασσιάς τόνισε: «Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Θα καταθέσουμε ψυχή μέσα στο γήπεδο και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι με μεγάλο πάθος».