ΑθλητισμόςΑρχείο

Ο Διομήδης ψαρεύει τα επόμενα φυντάνια του

Για μια ακόμη χρονιά μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων του Άργους θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να δείξουν τις ικανότητές τους στο Σχολικό Τουρνουά Handball που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους, υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου (09.30-12.00) θα γίνουν οι αγώνες για τα παιδιά της Α’ και Β’ Δημοτικού, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου (09.30-12.00) οι αγώνες για τα παιδιά Γ’ και Δ’ Δημοτικού και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου (10.30-13.00) με τη λήξη του τουρνουά οι αγώνες για τους μαθητές και τις μαθήτριες Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού.

Στους αγώνες θα παρευρεθούν οι παίκτες και οι προπονητές της ανδρικής ομάδας του Διομήδη Άργους, οι οποίοι θα είναι στη διάθεση των παιδιών για να συζητήσουν, να μάθουν οτιδήποτε θέλουν σχετικά με το handball, αλλά και για να παίξουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Το Κλειστό Γυμναστήριο Άργους θα σφύζει από παιδικές χαρούμενες φωνές των συμμετεχόντων παιδιών, ενώ θα πραγματοποιηθούν και πολλοί διαγωνισμοί, με εκπλήξεις και πλούσια δώρα.

Τεχνικός υπεύθυνος του Σχολικού τουρνουά είναι ο κύριος Γιώργος Καρασαββίδης, συντονιστής ο κύριος Νίκος Πραγκαστής και υπεύθυνη για πληροφορίες η κυρία Μάγδα Πέππα (τηλ. 6949094009).