ΑθλητισμόςΑρχείο

Με διπλό έφυγε ο ΠΑΟΚ από το Ναύπλιο

Ενδιαφέρον ματς στο Ναύπλιο με τον Πανναυπλιακό να ανοίγει το σκορ με τον Αυγουστόπουλο στο 32′ αλλά να ισοφαρίζεται δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Αντωνιάδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έδειξε την κλάση του πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 70′ με τον Αϊβαλιώτη και στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Κουτσοδήμου. Ο Πανναυπλιακός είχε και αυτός τις στιγμές του για να πάει το ματς τουλάχιστον στο x αλλά δεν τα κατάφερε.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ πέρασε στην 1η θέση της βαθμολογίας χωρίς να έχει παίξει ακόμα η Κοιλάδα η οποία αγωνίζεται αύριο και που με νίκη τον πιάνει στην κορυφή. Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας ο Πανασιναϊκός κέρδισε με 2-3 μέσα στα Δίδυμα και η Ένωση Λέρνας κέρδισε εύκολα όπως αναμενόταν το Ηλιόκαστρο με 3-0.

Οι συνθέσεις:

Πανναυπλιακός: Αναστασάκης, Ξυλινάς (82’ Μετρητίδης), Μίχος, Λαμπρούσης, Τσακνάκης, Μπούκουρης, Μαούρης (64’ Μανιάτης), Φλεβάρης, Δριμούρας, Παπασαράντος, Βερβενιώτης (27’ Αυγουστόπουλος).

ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου: Πλατής, Κουτσοδήμος, Σοφός, Μπόμπος, Φίλης, Αντωνιάδης, Μουζακιώτης (72’ Μπέλμπα), Μπλάτσος, Χατζησοφρωνίου (86’ Νέζος), Αϊβαλιώτης, Σαρρής (91’ Μήτσουλας.