ΑθλητισμόςΑρχείο

Αιφνιδιαστική παραίτηση του Κοκκάλα από τον πάγκο του Οίακα

Βαρύ το κλίμα στον Οίακα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Μανδραϊκό με τον προπονητή Λευτέρη Κοκκάλα μία μέρα μετά τον αγώνα να ανακοινώνει αιφνιδιαστικά την παραίτησή του, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη για την ήττα, που φυσικά δεν είναι μόνο δική του.

Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που τον ώθησε στην παραίτηση αλλά σίγουρα, παρά το κακό ξεκίνημα, είναι ακόμα αρχή και η νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική ομάδα του Οίακα είχε και έχει όλο τον χρόνο μπροστά της για να βελτιωθεί και να προσαρμοστεί καλύτερα στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Η διοίκηση του Οίακα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επίσημα για το θέμα και αυτό αναμένεται να συμβεί μετά και την επερχόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ο ίδιος ο Λευτέρης Κοκκάλας από τον λογαριασμό του στο facebook γνωστοποιεί τα εξής:

” Επειδή έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και οχι να τις μεταθέτω σε άλλους και επειδή η εικόνα μιας ομάδας ειναι έργο του προπονητή μόνο,επιβάλετε να αποχωρήσω έχοντας σαν αρχή οτι την στιγμη που βλέπεις οτι δεν μπορεις να προσφέρεις στην ομάδα αυτά που θέλεις μέσα στο γηπεδο,ειναι η στιγμη που πρέπει να την βοηθήσεις φεύγοντας απο αυτο…

Δεν το κανω για μενα,ούτε για αυτούς που το ανέμεναν με ανυπομονησία…το κανω μήπως αλλάξει η κατάσταση και κατ’ επεκταση η εικόνα,όπως επίσης απο σεβασμό στον ιδρώτα των παικτών και στον καθημερινό αγώνα που δίνει η διοίκηση!

Έχω να θυμάμαι 2 καταπληκτικά χρόνια με

2 εφηβικές ομάδες…
1 παιδική …

Υ.Γ. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και ελπίζω να μπορέσει η ομάδα να βγάλει ένα πρόσωπο που όλοι θα ειμαστε υπερήφανοι!αι 1 ανδρική που με όλες κάναμε ωραίες διαδρομές!