ΨυχαγωγίαΑρχείο

Ο Δον Κιχώτης πάει θέατρο

Ο Δον Κιχώτης για δεύτερη φορά σας ταξιδεύει εκτός ορίων του νομού μας, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου. Μετά την επιτυχία της πεζοπορίας του προηγούμενου μήνα, σας πηγαίνουμε στο κέντρο της Αθήνας, στο Θέατρο Μουσούρη, για την παρακολούθηση της παράστασης ‘’Δάφνες και Πικροδάφνες’’.
 

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Προεκλογική περίοδος στην Τρίπολη. Τέσσερις άντρες, ο Κώστας, ο Τάσος, ο Βασίλης και ο Αλέκος, τοπικοί υποστηρικτές υποψηφίων βουλευτών, συγκεντρώνονται μια χειμωνιάτικη νύχτα στο σπίτι του Κώστα, για να συζητήσουν για τις επερχόμενες εκλογές, θέλοντας ο καθένας τους να αποδείξει την ικανότητα, τη δύναμη και την εξουσία που διαθέτει. Πιστεύοντας ότι είναι μεγάλα πολιτικά μυαλά και ισχυροί κομματάρχες, ονειρεύονται τη στιγμή που όλα και όλοι θα υποταχθούν στην εξουσία τους. Ο καθένας τους  κρατά κρυμμένα μυστικά, που θ’ αποκαλύψει την  κατάλληλη στιγμή, για να πλήξει τη σιγουριά των άλλων. Κεντρικό, μα κι αόρατο πρόσωπο είναι η Νόρα, μια γυναίκα η οποία φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από κάθε σημαντικό πολιτικό του νομού και ελέγχει το πολιτικό παιχνίδι.

Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης.
Σκηνικά – Κοστούμια: Γιώργος Γαβαλάς.
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος.
Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος.
Παραγωγή: Θεατρικές επιχειρήσεις Κάρολος Παυλάκης.

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Γιώργος Κιμούλης (Τάσος), Πέτρος Φιλιππίδης (Βασίλης), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Αλέκος), και ο Θανάσης Παπαγεωργίου (Κώστας).

Έναρξη παράστασης: 21:00 μ.μ. / 130’ με διάλειμμα

Για δηλώσεις συμμετοχής:
Από Άργος στο 6955360561
Από Ναύπλιο στο  6949335772  ή
στο [email protected] ή στη σελίδα μας στο facebook.
Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι το Σάββατο 28/11.
Η πραγματοποίηση της εκδρομής θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή.