ΚοινωνίαΑρχείο

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι της Αργολίδας αρωγοί στους αγώνες της αγροτιάς

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα της αγροτιάς και καλεί τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους του νομού μας, να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των αγροτών της Πελοποννήσου στον Ισθμό της Κορίνθου στις 14 Νοέμβρη 2015, στις 12 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση:
Με τη συμμετοχή μας στους αγώνες, να συντονίσουμε τη δράση μας με την αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες. Να δυναμώσουμε τη δική μας λαϊκή συμμαχία.

Οργανωμένοι ενάντια στην ΕΕ, τα μονοπώλια, τις κυβερνήσεις και την εξουσία τους, που μας εξοντώνουν, αντιστεκόμαστε στην εκμετάλλευση και την καταστροφή.

Να ανοίξουμε το δρόμο για μονομερή διαγραφή του χρέους και ανάπτυξη της χώρας προς όφελός μας. Ανάπτυξη έξω από τους οργανισμούς ντόπιων και διεθνών τοκογλύφων, στο πλαίσιο μιας άλλης, Λαϊκής Οικονομίας, που θα αξιοποιεί τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, με κεντρικό σχεδιασμό, για την  ικανοποίηση των αναγκών του λαού σε φτηνά ποιοτικά τρόφιμα και πρώτες ύλες για τη βιομηχανία. Που θα εξασφαλίζει δουλειά για όλους. Για να γίνει ο λαός αφέντης του πλούτου που παράγει με τον ιδρώτα και το αίμα του.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ