ΠολιτικήΑρχείο

Επανέρχεται ο Ανδριανός για το νοσοκομείο

Και νέα Ερώτηση για το Νοσοκομείο Ναυπλίου έκανε ο Γιάννης Ανδριανός μετά και το κάλεσμα του Δημάρχου Ναυπλιέων και των επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου για κοινή συστράτευση και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε σήμερα ερώτηση στη βουλή, απευθυνόμενη προς τον Υπουργό Υγείας Α. Ξανθό με θέμα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στη λειτουργία της η Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
Σε συνέχεια των προηγούμενων σχετικών παρεμβάσεών μου για το ίδιο θέμα, και μετά και το πρόσφατο κάλεσμα του Δημάρχου Ναυπλιέων καθώς και των επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου για κοινή συστράτευση και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, επανέρχομαι με νέα Ερώτηση στο επιτακτικό ζήτημα της ανάγκης άμεσης κάλυψης των κενών σε προσωπικό, του τερματισμού της οικονομικής κατάρρευσης του νοσοκομείου και της αποκατάστασης της ασφαλούς του λειτουργίας.

Δεδομένου του κινδύνου που δημιουργείται για την απώλεια ανθρώπινων ζωών, καθώς η Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου εξυπηρετεί μεγάλο πληθυσμό της ευρύτερης περιοχής,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1. Ποιες άμεσες ενέργειες θα αναληφθούν για της κάλυψη των κενών σε προσωπικό, τον τερματισμό της οικονομικής κατάρρευσης  και την αποκατάσταση της ασφαλούς του λειτουργίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.

2. Ποιες είναι οι προθέσεις του Υπουργού για την άμεση πραγματοποίηση σύσκεψης με την συμμετοχή των φορέων της τοπικής κοινωνίας“.