ΚοινωνίαΑρχείο

Η συγκέντρωση θα σώσει το Νοσοκομείο Ναυπλίου από την κατάρρευση;

Δυναμική ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Δευτέρας, για να σταματήσει η υποβάθμιση του νοσοκομείου Ναυπλίου. Το προαύλιο του νοσοκομείου, καθώς και ο δρόμος έξω από αυτό, γέμισε από κόσμο και κυρίως από μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, αλλά και από γονείς τους.

 Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από τη Δημοτική Αρχή του Ναυπλίου, και τις δημοτικές παρατάξεις, ενώ στηρίχθηκε δια ανακοινώσεων από πολλούς συλλόγους.

Στόχος της συγκέντρωσης ήταν να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί  το αίτημα του Δήμου Ναυπλιέων και της τοπικής κοινωνίας και να γίνει εδώ και τώρα αναβάθμιση του Νοσοκομείου Ναυπλίου και των υπηρεσιών του.

Αρκεί όμως μια συγκέντρωση για να επιτευχθεί ο στόχος; Αυτό το εύχονται όλοι, όμως θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο κόσμος έπραξε αυτό που επιβάλει η συνείδησή του. Ο λόγος πλέον ανήκει σε αυτούς που μας εκπροσωπούν, σε όλα τα επίπεδα.

Από εκπροσώπους των φορέων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, από τον δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο και όλους όσους μίλησαν εκπροσωπώντας παρατάξεις και φορείς ζητείται άμεση επίλυση κάλυψη των ελλείψεων προσωπικού όλων των ειδικοτήτων Ζητούν να σταματήσει η οικονομική κατάρρευση του νοσοκομείου.

Όπως τόνισαν όλοι «Απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της ασφαλούς λειτουργίας του Νοσοκομείου».