ΚοινωνίαΑρχείο

Την Τρίτη η κηδεία του Χάρη Χαραλαμπόπουλου

Την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ. το πρωί θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Νεκροταφείου της Καλαμάτας η Νεκρώσιμος ακολουθία του Χάρη Χαραλαμπόπουλου, που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Καλαμάτα. Ο θάνατός του οφείλεται το πιθανότερο σε καρδιακό επεισόδιο.

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), της οποίας υπήρξε ενεργό μέλος επί χρόνια ανακοίνωσε για το θάνατό του:

«Η δημοσιογραφική οικογένεια θρηνεί για τον αναπάντεχο χαμό του  δημοσιογράφου Χάρη Χαραλαμπόπουλου, σε ηλικία μόλις 52 χρόνων.

Ο Χ. Χαραλαμπόπουλος, που ήταν μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων, εργαζόταν στην εφημερίδα «Θάρρος», ενώ είχε εργαστεί στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Καλαμάτας της ΕΡΤ και σε ιδιωτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό, στα πρώτα βήματά του στη δημοσιογραφία.

Η κηδεία του θα γίνει στις 11.30 το πρωί της Τρίτης, στον Ιερό Ναό Νεκροταφείου  Καλαμάτας. Ο εκλιπών είχε διατελέσει για σειρά ετών εκλεγμένος εργασιακός εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΠΗΝ στην Μεσσηνία.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ συλλυπούνται βαθύτατα τους οικείους του».