ΑθλητισμόςΑρχείο

Η Αγία Τριάδα γίνεται γνωστή λόγω της τοξοβολίας (Video)

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ξεκινά ο διήμερος αγώνας τοξοβολίας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας με τον Δήμο Ναυπλιέων να συνεργάζεται με τον ΑΟ Μέρμπακα και την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε μία διοργάνωση που σπάνια βλέπουμε στα μέρη μας.

Για το επερχόμενο αθλητικό event παραχώρησαν συνέντευξη τύπου σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος του Α.Ο. Μερμπακά κ. Καψούρος και εκπρόσωπος από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

Οι διοργανωτές ευελπιστούν ο κόσμος να αγκαλιάσει την διοργάνωση δίνοντας το παρόν στο κλειστό το σαββατοκύριακο όπου και θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Και αυτή η διοργάνωση, όπως και αρκετές ακόμα, εντάσσονται στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Ναυπλιέων να αναπτύξει τον αθλητικό τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου και ειδικά σε εποχές όπου η επισκεψιμότητα κατά το παρελθόν ήταν μειωμένη.

Ο αγώνας τοξοβολίας που θα διεξαχθεί στον Μέρμπακα είναι ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού τύπου Α & Β αγωνιστικής κατηγορίας κλειστού χώρου 2Χ18μ. ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, και θα περιλαμβάνει επίσης αναπτυξιακό αγώνα κλειστού χώρου 2Χ18μ Παίδων- Κορασίδων / Παμπαίδων-Πανκορασίδων & 2Χ15μ. ηλικιακών κατηγοριών Παμπαίδων Β- Πανκορασίδων Β Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου.