ΑθλητισμόςΑρχείο

Ο Παναργειακός συζητά για το μέλλον του

Μία ήττα δεν μπορεί να φέρει την καταστροφή. Ο φετινός Παναργειακός διαγράφει μία εξαιρετική πορεία και βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, παρά τα προβλήματα με τα οποία ξεκίνησε τη χρονιά, και αυτό πιστώνεται στην διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο που κατάφεραν σε χρόνο ρεκόρ να παρουσιάσουν μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα που ανταποκρίνεται μια χαρά στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του Α.Π.Ο. Παναργειακός δύο μέρες μετά το άτυχο αποτέλεσμα με την Χαλκίδα έκανε λόγο για πρόθεση παραίτησης του Δ.Σ., ενώ έχει οριστεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. 

Τα μέλη του Δ.Σ. εμφανίζονται απογοητευμένοι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ειδικότερα μετά το εντός έδρας άτυχο αποτέλεσμα με την Χαλκίδα, και αηδιασμένοι με το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και ενδεχομένως να θεωρούν πως η κριτική που μεμονωμένα ασκήθηκε στην ομάδα μετά την ήττα, δεν συνυπολογίζει τη συνολική αξία του έργου που έχει συντελεστεί μέχρι τώρα.

Ας ελπίσουμε ότι την Τρίτη η λογική και η ψυχραιμία θα πρυτανεύσει, το Δ.Σ. θα παραμείνει ως έχει, και η ομάδα θα μπορέσει να συνεχίσει απερίσπαστη την δουλειά της. Δεν αξίζει να διαλυθεί το καλό φετινό team για μία ήττα. Ακόμα κι’ αν δεν καταφέρει η ομάδα να πετύχει την άνοδο στη Football League, ας θέσει τουλάχιστον τις βάσεις για κάτι καλό στο μέλλον…