ΚοινωνίαΑρχείο

Έφυγε από το Άργος για να γεννήσει στα σκαλιά του νοσοκομείου Κορίνθου!

Σύμφωνα με το korinthostv.gr μία γυναίκα από το Άργος έφερε στον κόσμο το παιδί της κυριολεκτικά έξω από τα σκαλιά του νοσοκομείου της Κορίνθου, χάρη στις επίπονες προσπάθειες των γιατρών που αναγκάστηκαν να την ξεγεννήσουν εκτός νοσοκομείου αφού δεν υπήρχε χρόνος να μεταφερθεί εντός.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ η νεαρή γυναίκα από το Άργος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του συζύγου της, με προορισμό το Μαιευτήριο ΙΑΣΩ στην Αθήνα… αλλά κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το Μαιευτήριο ένιωσε έντονους πόνους. 

Έτσι,αποφάσισαν να μεταφερθούν στο κοντινότερο νοσοκομείο που υπάρχει.Κατά την είσοδο της, λοιπόν, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και λίγο πρίν την εισαγωγή της, επήλθαν οι πόνοι και γέννησε έξω από τα σκαλιά του Νοσοκομείου φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το προσωπικό του Νοσοκομείου έσπευσε τάχιστα και βοήθησε την κοπέλα. O κόσμος στο προαύλιο του νοσοκομείου δεν πίστευε αυτό που έβλεπε…

Το ίδιο το παιδί δεν θα θυμάται ποτέ τον περιπετειώδη τρόπο με τον οποίο ήρθε στη ζωή, όμως είναι σίγουρο ότι η μητέρα του αλλά και ο πατέρας θα του τον αφηγηθούν πολλές φορές.

Σε κάθε περίπτωση είναι αξιοσημείωτη η άμεση ιατρική εξυπηρέτηση, καθώς χωρίς αυτήν δεν θα καθίστατο δυνατή η γέννα. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τα κατάφεραν.