ΚοινωνίαΑρχείο

Χειμωνιάτικες εκπτώσεις στο Άργος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι βάσει του άρθρου 15 του ν. 4177/13, ξεκινούν επίσημα από τις 11 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν έως και τις 29 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή που θα είναι στις 17 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Ο Εμπορικός Σύλλογος προτρέπει τους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους στην πόλη τους γιατί έτσι θα δώσουν ζωή στην τοπική αγορά και να μη ξεχνάμε πως «Όταν ψωνίζεις από μια μικρή τοπική επιχείρηση, δεν βοηθάς ένα υψηλόβαθμο στέλεχος να αποκτήσει και τρίτο εξοχικό. Βοηθάς ένα κοριτσάκι να συνεχίσει το μπαλέτο, ένα αγόρι να πάρει αθλητικά, μια μητέρα να γεμίσει το οικογενειακό τραπέζι, έναν πατέρα να πληρώσει το δάνειο, έναν φοιτητή να ολοκληρώσει τις σπουδές του».

Διαβάστε Επίσης:
Θα σώσουν την παρτίδα οι χειμερινές εκπτώσεις;