ΚοινωνίαΑρχείο

Μία εβδομάδα κλειστό λόγω εορτών το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του kontranews.gr το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου έμεινε χωρίς ιατρικό προσωπικό το πρώτο οκταήμερο του Ιανουαρίου, λόγω διακοπών! Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι από τις πρώτες 8 ημέρες του Ιανουαρίου οι εφημερίες του Κέντρου Υγείας έμειναν ακάλυπτες.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, για την υπόθεση άσκησε ποινικές διώξεις ο Εισαγγελέας Ναυπλίου. Σημαντικές ευθύνες για τη διαμορφωθείσα κατάσταση φαίνεται πως βαρύνουν και την 6η υγειονομική ΔΥΠΕ που εδρεύει στην Πάτρα καθώς φαίνεται πως ενέκρινε το εν λόγω πρόγραμμα εφημεριών του Κ.Υ. Κρανιδίου!

Μία απόφαση που μάλλον δεν υπολόγισε το ενδεχόμενο να αρρωστήσει κάποιος πολίτης και να χρειαστεί νοσηλεία, αλλά έλαβε υπόψη μόνο τις υπαρκτές ελλείψεις προσωπικού και το ότι ενδεχομένως δεν μπορούσαν να καλυφθούν οι βάρδιες. Ωστόσο εγείρει ερωτηματικά και το χρονικό σημείο στο οποίο επελέχθη ουσιαστικά να κλείσει το Κέντρο, αφού στην περιοχή υπήρχαν επισκέπτες που ήρθαν για να γιορτάσουν και οι ανάγκες για ιατρική φροντίδα ήταν αυξημένες.