ΠολιτικήΑρχείο

Παραιτείται από τη ΝΟΔΕ Αργολίδας για να δώσει τη θέση της στο νέο αίμα

Η συνάδελφος Σωτηρία Παπαδοπούλου αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της ΝΟΔΕ Αργολίδας για να συμβάλει στην ανασύνταξη του κόμματος, αναγνωρίζοντας ότι με την αλλαγή αρχηγού χρειάζονται και αλλαγές προσώπων, αλλά κυρίως νοοτροπιών οι οποίες θα είναι πιο κοντά στην καθημερινότητα του πολίτη.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της:
Κύριε Πρόεδρε της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας , φίλε μου Γιώργο, κατ΄ αρχήν να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο του κόμματος , γιατί η ευθύνη είναι μεγάλη και για την παράταξη και για την χώρα, κατά δεύτερο με την παρούσα επιστολή δηλώνω την παραίτηση μου από το συμβούλιο της ΝΟ.Δ.Ε. Όμως θέλω να ευχαριστήσω εσένα και τους υπόλοιπους του συμβουλίου για την συνεργασία μας, αλλά και όσους με επέλεξαν στις τότε εκλογές. 

Επειδή ο χρόνος της παραίτησης μου μπορεί να προκαλέσει ερωτήματα άλλου είδους θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου. Εξηγούμε, θεωρώ πως απέτυχα στα καθήκοντα μου ως μέλος της ΝΟ.Δ.Ε., γιατί όσο κυβέρνησε η Ν.Δ. δεν κατάφερα να περάσω ούτε ένα μήνυμα της βάσης που υπέφερε προς τα πάνω κλιμάκια και παρακολουθούσα ανήμπορη ή ανίκανη την κυβέρνηση της Ν.Δ. να έχει απομακρυνθεί τελείως από την βάση της και από τον στόχο που πρέπει να έχει κάθε κυβέρνηση, δηλαδή τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων πολιτών.

Επέλεξα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να παραιτηθώ, επειδή πιστεύω πως η εκλογή νέου προέδρου εκτός των άλλων επιβάλει και αλλαγή προσώπων και νοοτροπιών και με αυτό τον τρόπο θέλω συμβάλω στην ανασύνταξη του κόμματος. Πρέπει να μπορούμε να κατανοούμε πότε ήρθε η ώρα να αποχωρούμε , γιατί πολλές φορές και χωρίς πρόθεση όταν παραμένουμε κάπου και είμαστε στάσιμοι προκαλούμε κακό παρά την θέληση μας. Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς για την συνεργασία μας κι ελπίζω οι νίκες που θα έρθουν για τη Ν.Δ. να είναι νίκες για την πατρίδα.