ΕκδηλώσειςΑρχείο

Εξ’ αποστάσεως Δια Βίου Μάθηση για τις Μυκήνες

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ», εξειδικευμένο σε προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων στον τομέα του πολιτισμού, προσφέρει με τη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης το ταχύρρυθμο πρόγραμμα «Περιήγηση στις Μυκήνες και το Αρχαιολογικό Μουσείο τους». Το πρόγραμμα διάρκειας 10 ωρών υλοποιείται από αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες και ιστορικούς με εξειδικευμένες γνώσεις και έχει ως στόχο την παροχή γνώσεων για έναν από τους σπουδαιότερους επισκέψιμους αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα και σημαντικότατο μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Το πρόγραμμα παρουσιάζει τον Μυκηναϊκό πολιτισμό μέσα από την περιήγηση στην ακρόπολη των Μυκηνών και το αρχαιολογικό μουσείο Μυκηνών. Παρουσιάζει το ιστορικό της αρχαιολογικής έρευνας, τα κυριότερα μνημεία και ευρήματα, καθώς και τα πορίσματα των πρόσφατων ερευνών.

Aπευθύνεται σε ξεναγούς, σε ιστορικούς, σε εκπαιδευτικούς σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του πολιτιστικού και συνεδριακού τουρισμού, σε τουριστικούς πράκτορες, σε ξενοδοχοϋπαλλήλους, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τoν τοπικό πολιτισμό.

Στους συμμετέχοντες παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης και δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.

Έναρξη μαθημάτων: 1/2/2016      
Λήξη μαθημάτων: 15/2/2016

Πληροφορίες: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ» Κωνσταντά 129 & Βενιζέλου, 38333, Βόλος. Tηλ: 2421102124 (ώρες επικοινωνίας: 18.00 -20.00).

Ιστοσελίδα: http://www.akadimia-volos.gr     
Email: [email protected]