ΚοινωνίαΑρχείο

Ξεσηκώθηκε ολόκληρη βουλή για έναν μετασχηματιστή!

Γελάνε μέχρι και οι πέτρες με αυτά που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα! Ένας μετασχηματιστής αξίας 18.696 ευρώ που έπρεπε να αλλαχθεί στα δικαστήρια Ναυπλίου, τελικά αποδείχθηκε πως δεν ήταν και τόσο απλή υπόθεση…

Σε ένα λογικό κράτος αυτό θα ήταν μία απλή διαδικασία ολίγων ημερών (ή και ωρών) με την οποία δεν θα καταπιάνονταν ποτέ βουλευτές και υπουργοί. Όχι όμως και στην Ελλάδα του 2016, όπου για να αλλαχθεί ο «βρεγμένος» μετασχηματιστής έπρεπε να ρωτήσει ο βουλευτής τον υπουργό, και ο υπουργός με τη σειρά του να δώσει την εντολή για να πιστωθεί το ιλλιγγιώδες ποσό των 18 χιλιάδων στα ταμεία. Στη συνέχεια έπρεπε να ενημερωθεί με τη σειρά του ο τοπικός κυβερνητικός βουλευτής για να μεταφέρει τα ευχάριστα. Στο δελτίο τύπου του Γιάννη Γκιόλα με ημερομηνία 7 Δεκέμβρη 2015, ανέφερε με καμάρι πως “το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανταποκρίθηκε άμεσα στην αντιμετώπιση του προβλήματος του σχετιζόμενου με την ηλεκτροδότηση του Δικαστικού Μεγάρου του Ναυπλίου. Συγκεκριμένα εντός των προσεχών ημερών θα αποκατασταθεί το πρόβλημα με την αλλαγή μετασχηματιστή μέσης τάσης.

Σήμερα από το γραφείο του Γιάννη Ανδριανού, που είχε υποβάλει την ερώτηση (ναι, το θέμα έφθασε στη βουλή!!!), ενημερωνόμαστε για την απάντηση του υπουργού Παρασκευόπουλου (ενάμιση μήνα μετά) και πραγματικά διαβάζοντας κανείς τα ποσά αλλά και την δικαιολογία, του προκαλείται κλαυσίγελος.

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη χώρα…

Θυμηθείτε το στόρυ της υπόθεσης:
Νέος μετασχηματιστής για τα Δικαστήρια Ναυπλίου
Η ερώτηση Ανδριανού