ΡεπορτάζΑρχείο

Καταστροφική η κακοκαιρία για την Αργολίδα

Η κακοκαιρία στην Αργολίδα αποδείχθηκε ζημιάρικη. Δύσκολο το βράδυ του Σαββάτου για τα Ίρια Ναυπλίου που έχουν πάθει σοβαρές ζημιές. Η βροχή και οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα, και ήδη βρίσκονται στην περιοχή οι αρμόδιες υπηρεσίες για την αποτύπωση των ζημιών και την αποκατάστασή τους. Επίσης ζημιές έχουν υποστεί και άλλες περιοχές του παραλιακού μετώπου, όπως το Τολό, η Κάντια, το Βιβάρι και η Πλάκα Δρεπάνου. 

Νωρίτερα είχαμε δύο πτώσεις δέντρων σε κεντρικούς δρόμους, οι οποίες ευτυχώς πέρασαν ανώδυνα. Το μεσημέρι οι ισχυροί νοτιάδες έγιναν η αιτία για να πέσει μία μεγάλη κλάρα από δέντρο στην είσοδο του Άργους, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του οδοστρώματος σε έναν δρόμο που είναι ταχείας κυκλοφορίας. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ζημιές.

Το ίδιο συνέβη και τις απογευματινές ώρες στον δρόμο Ναυπλίου – Επιδαύρου, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας, όταν ένα κυπαρίσσι έπεσε πάνω σε φορτηγάκι που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο. Ευτυχώς και σε αυτή την περίπτωση δεν είχαμε τραυματισμούς αφού ο οδηγός αντέδρασε σωστά, με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο μικρές υλικές στο όχημα.

Ας ευχηθούμε όλα να κυλήσουν ομαλά στη συνέχεια…
 
(Φώτο αρχείου)

Διαβάστε Επίσης:
Οι φωτογραφίες του τρόμου στα Ίρια, όταν το κύμα μπήκε στα σπίτια

– Το κύμα έσκαγε μέσα στα σπίτια, προκαλώντας καταστροφές στα Ίρια

– Video με τις καταστροφικές συνέπειες από την μανία της θαλασσοταραχής