ΚοινωνίαΑρχείο

Συνεχίζουν δυναμικά οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αργολίδας

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών ενάντια στην πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει στην βουλή την άγρια φορολόγησή τους και την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΓΑ. Σήμερα το πρωί οι αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Αργολίδα, αψηφώντας τον βροχερό καιρό, βγήκαν στους δρόμους, κάνοντας πορεία με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στην πόλη του Άργους για να καταλήξουν έπειτα στον σταθμό του ΟΣΕ στο Κουτσοπόδι, όπου και έστησαν μπλόκο κλείνοντας τον δρόμο.

Για 6η ημέρα οι αγρότες συνεχίζουν επίσης να παρατάσσουν τα τρακτέρ και τα οχήματά τους, στη Ε.Ο. Άργους-Ναυπλίου, στο ύψος της Δαλαμανάρας και σχεδιάζουν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους.


Οι δράσεις του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου:

Παράλληλα ο Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας κατεβάζει κι’ άλλα τρακτέρ και οργανώνει περιοδείες ενημέρωσης στα χωριά. Σε συνεργασία με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις τους.

Πρόγραμμα επόμενων ημερών:

  • Την Πέμπτη, 21 Γενάρη και ώρα 12 το πρωί, παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΟΥ Ναυπλίου.
  • Την Παρασκευή 22 Γενάρη ,στις 7μμ, στο ΕΚ Ναυπλίου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου, θα συμμετάσχει στη σύσκεψη της Γραμματείας Αργολίδας του ΠΑΜΕ, για την προετοιμασία της απεργίας.
  • Το Σάββατο 23 Γενάρη, συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που θα καταλήξει στο χώρο που είναι παρατεταγμένα τα τρακτέρ. Θα ακολουθήσει γλέντι.

 

Καθημερινά κλιμάκια του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, θα πηγαίνουν στα χωριά.