ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τον «φάγανε» οι γυναίκες τον Χειβιδόπουλο!

Τον μπελά του έχει βρει τις τελευταίες ημέρες ο Τάσος Χειβιδόπουλος από την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ευαγγελία Τσατσούλη η οποία αρχικά τον κατηγόρησε για Bulying και τώρα επανέρχεται με μία ανακοίνωση στο ίδιο επιθετικό ύφος και χωρίς κάποια διάθεση ανάκλησης της αρχικής τοποθέτησης της, όπως της ζητήθηκε.

Η νέα αυτή ανακοίνωση του ΣΕΤΑ (του οποίου η Γενική Γραμματέας είναι και αυτή γυναίκα), υπογράφεται από το Δ.Σ. και είναι και αυτή γενικόλογη, κάτι που δεν μας βοηθά να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι αυτό που ειπώθηκε στην συνάντηση που είχε η Περιφέρεια με τους υπαλλήλους, και που οδήγησε την πρόεδρο του σωματείου σε αυτές τις σκληρές δηλώσεις.

Σε πρώτη φάση οι κατηγορίες μοιάζουν αστήρικτες αφού, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν γίνεται αναφορά σε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός που να στοιχειοθετεί οποιουδήποτε είδους εκφοβισμό σε βάρος του προεδρείου του σωματείου.

Όπως αναφέρεται στη νέα ανακοίνωση του ΣΕΤΑ: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Τ.Α.Α. καταγγέλλει την απαράδεκτη και αυταρχική συμπεριφορά του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Αναστάσιου Χειβιδόπουλου. Ο αντιδημοκρατικός δρόμος που επέλεξε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας να ακολουθήσει, έχει ως μοναδικό στόχο τον εκφοβισμό, την τρομοκράτηση και την εξόντωση όσων «ενοχλητικών» εργαζομένων τολμούν να διαφωνήσουν ή να κρίνουν τις ενέργειές του.

Η δημόσια προσπάθεια του να εκφοβίσει την Πρόεδρο του Σωματείου μας και όποιον άλλον ήθελε τολμήσει, αποδεικνύει περίτρανα τον αλαζονικό του χαρακτήρα και τις συμπεριφορές του στυλ «θα λες ότι θέλω εγώ ειδεμή θα σε φτιάξω».

Προφανώς στήνεται από τη πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας στοχευμένη εργολαβία, με ξεκάθαρη προσπάθεια να περιθωριοποιήσει και να εξοντώσει εργαζόμενους που πιθανόν να τόλμησαν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τις πολιτικές του επιλογές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Τ.Α.Α., καλεί τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας να σταματήσει τον αντιδημοκρατικό κατήφορο που ακολουθεί, διαφορετικά τέτοιες συμπεριφορές και πρωτοβουλίες δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητες.

Εκφράζει παράλληλα την αμέριστη συμπαράστασή του στην Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και την καλεί να μη σκύψει το κεφάλι. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ξέρουν και μπορούν να υπερασπιστούν τους συναδέλφους τους. Αυτό θα γίνει και τώρα. Κανένας δεν θα μείνει μόνος του.»