ΟικονομίαΑρχείο

Σαρώνει το 4G της Wind σε Ναύπλιο και Άργος (Video)

Το νέο Δίκτυο 4G της WIND και τα καταστήματα λιανικής της Αργολίδας παρουσίασε στο Ναύπλιο ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Γιώργος Τσαπρούνης. Το Δίκτυο 4G της WIND, δίνει τη μεγαλύτερη κάλυψη εσωτερικού χώρου από όλους τους παρόχους στις πόλεις του Ναυπλίου, του Άργους αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος του νομού και προσφέροντας υψηλές ταχύτητες για μοναδική εμπειρία στην επικοινωνία. Σε επίπεδο γεωγραφικής περιφέρειας Πελοποννήσου το νέο Δίκτυο 4G WIND καλύπτει το 88% του πληθυσμού ενώ αντίστοιχα στην πόλη του Ναυπλίου αγγίζει το 100%.

Όπως είπε ο κος Τσαπρούνης το ανακαινισμένο κατάστημα του Ναυπλίου είναι από τα πρώτα που ανακαινίστηκαν, ενώ αποτελεί ένα από τα πιο ωραία καταστήματα της χώρας.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

Νέο Δίκτυο 4G από την WIND στο Ναύπλιο

  • €10 εκ. επενδύσεις στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο
  • 100% η κάλυψη 4G στην πόλη του Ναυπλίου

Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του Δικτύου της WIND στο Ναύπλιο ξεκίνησαν το 2015 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στην περιφέρεια καθώς μέχρι σήμερα οι επενδύσεις σε νέες υποδομές στην Αργολίδα και ευρύτερα την Πελοπόννησο έχουν ξεπεράσει τα 10 εκ.

Στο πλαίσιο του έργου η WIND εκσυγχρόνισε όλες τις υφιστάμενες υποδομές της, με νέες τεχνολογίες αιχμής, επέκτεινε την κάλυψη του δικτύου κινητής με νέους σταθμούς βάσης και αναβάθμισε όλες τις υποδομές της σε 4G για να διασφαλίσει την απρόσκοπτη επικοινωνία των συνδρομητών της.

«Χάρη στο Νέο Δίκτυο 4G και στον πλήρη εκσυγχρονισμό των υποδομών μας, οι συνδρομητές WIND στο Ναύπλιο απολαμβάνουν απρόσκοπτη επικοινωνία, κρυστάλλινο ήχο στις κλήσεις και άμεση πρόσβαση στο Internet από το κινητό ή το tablet, με πολύ γρήγορες ταχύτητες». δήλωσε ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND σε Ενημέρωση Τύπου για τις υποδομές του νέου δικτύου της στο Κατάστημα WIND (Άργους 4 Ναύπλιο).

 

Ενισχυμένη κάλυψη & υψηλές επιδόσεις

Το νέο Δίκτυο 4G της WIND έχει ενισχυμένη κάλυψη στο μεγαλύτερο μέρος της Αργολίδας καλύπτοντας το 85% του πληθυσμού, δίνοντας τη μεγαλύτερη κάλυψη εσωτερικού χώρου από όλους τους παρόχους στις πόλεις του Ναυπλίου, του Άργους αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος του νομού και προσφέροντας υψηλές ταχύτητες για μοναδική εμπειρία στην επικοινωνία. Σε επίπεδο γεωγραφικής περιφέρειας Πελοποννήσου το νέο Δίκτυο 4G WIND καλύπτει το 88% του πληθυσμού ενώ αντίστοιχα στην πόλη του Ναυπλίου αγγίζει το 100%.

Έχοντας επενδύσει πάνω από €300 εκατομμύρια τα τελευταία τρία χρόνια, η εμπειρία χρήσης από το Δίκτυο 4ης γενιάς της WIND προσφέρει υψηλή ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων, αδιάλειπτη ροή σε video high definition στο smartphone / tablet, αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες.

Με το νέο δίκτυο της WIND χρειάζονται μόνο 3 δευτερόλεπτα για να μπουν οι χρήστες στο Facebook ή να πλοηγηθούν στο Internet από το κινητό τους  και μόλις 2.5 δευτερόλεπτα για να κατέβει στο κινητό μια φωτογραφία 5Μbytes από το διαδίκτυο.

Η παρακολούθηση video από το YouTube γίνεται άνετα, χωρίς διακοπές, ενώ αποστέλλονται πολύ πιο εύκολα e-mail με μεγαλύτερα αρχεία.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, οι φωνητικές κλήσεις στο δίκτυο της WIND στην Αργολίδα καθώς και οι κλήσεις δεδομένων (Mobile Internet) πραγματοποιούνται απρόσκοπτα σε πάνω από το 98% των περιπτώσεων, ποσοστό που αγγίζει το άριστο.

Οι υψηλές αυτές επιδόσεις του νέου δικτύου της WIND, έχουν αυξήσει τη χρήση mobile internet κατά 180% τον τελευταίο χρόνο, ενώ η αντίστοιχη αύξηση ήταν 390% τον περασμένο Αύγουστο, με αποτέλεσμα το Δίκτυο κινητής WIND στην Πελοπόννησο να εξυπηρετεί 41 TerraΒytes/μήνα.

Αντίστοιχα, η Κίνηση Δεδομένων μέσω mobile Internet το καλοκαίρι του 2015 ξεπέρασε τα 59 ΤerraBytes/μήνα και είχε αυξηθεί κατά 114% από τον Αύγουστο του 2014.                                                           

Καταστήματα WIND Ν. Αργολίδας

Άργους 35, Ναύπλιο τηλ. 2751069042
Δαναού 12, Άργος τηλ. 2752096478

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επεκτείνεται το Δίκτυο 4G στο Ναύπλιο