ΑθλητισμόςΑρχείο

Όλοι οι δρόμοι για τους λάτρεις του 4×4 οδηγούν στο Ναύπλιο (Βίντεο)

Το 4Χ4 Sport Club Ναυπλίου ανανεώνει το ραντεβού με τους αγωνιζόμενους και τους Φίλους των αγώνων 4Χ4 με το 2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο, 19-20 Μαρτίου 2016.

Ο αγώνας θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικός και ευχάριστος τόσο για τους αγωνιζόμενους όσο και για τους θεατές, μιας και οι ειδικές διαδρομές υπόσχονται οδική απόλαυση και πλούσιο θέαμα.

Πρόπερσι το 1ο Wild Terrain έγινε σε Αρτεμίσιο και Καραθώνα και προσέφερε πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους, αν και αρκετοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν πληρόφορήθηκαν για την διεξαγωγή του αγώνα και έτσι δεν κατάφεραν να τον παρακολουθήσουν από κοντά. 

Πάρτε μία χορταστική γεύση από τι εστί Wild Terrain, μέσα από τα αποκλειστικά πλάνα του anagnostis.org όταν είχε διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας τον Οκτώβρη του 2014: 

Φέτος η οργανωτική ομάδα του 2ου Wild Terrain Ναυπλίου εργάζεται δυναμικά για έναν αγώνα που θα ικανοποιήσει όλους τους αγωνιζόμενους αλλά και τους θεατές, καθώς οι διαδρομές θα είναι χορταστικές με τις ανάλογες δυσκολίες, σε ένα σχετικά μαλακό terrain.

Ο αγώνας συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Ναυπλίου και γίνονται προσπάθειες για την φιλοξενία των πληρωμάτων.