ΚοινωνίαΑρχείο

Πότε θα γίνει η μετεγκατάσταση του Α.Τ. Κρανιδίου;

Χρονοδιαγράμματα ζητά ο Γιάννης Ανδριανός αυτή τη φορά σε ότι αφορά το θέμα της μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, το οποίο φιλοξενείται σε ένα απαράδεκτο κτίριο, ενώ ήδη έχει βρεθεί άλλο κατάλληλο κτίριο γι’ αυτό το σκοπό.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε στη Βουλή νέα Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Π. Κουρουμπλή και τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμόυ Γ. Σταθάκη με θέμα την άμεση μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, ζήτημα που ο κ. Ανδριανός έχει θέσει επανειλημμένα τόσο στη Βουλή, όσο και στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

« Επανέρχομαι στο επιτακτικό ζήτημα της μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου το οποίο στεγάζεται σήμερα σε εντελώς ακατάλληλο κτήριο που δημιουργεί τριτοκοσμικές συνθήκες εργασίας για τους αστυνομικούς, και παρουσιάζει μία προσβλητική εικόνα στους προσερχόμενους σε μια περιοχή με έντονη τουριστική κίνηση.

Επισημαίνεται ότι έχει ήδη βρεθεί κατάλληλο κτήριο για την μετεγκατάσταση του Τμήματος.

Δεδομένου του ότι στην γραπτή Απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή στην προηγούμενη σχετική  878/5-11-2015 Ερώτησή μου αναφερόταν ότι με την 138432/3770/21-10-2015  Απόφαση της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου συστήθηκε η αρμόδια για την εκκίνηση των διαδικασιών μετεγκατάστασης του Α.Τ. Κρανιδίου, Επιτροπή Στέγασης Δημοσίων Υπηρεσιών Ν. Αργολίδας,

ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:
1. Με ποιο χρονοδιάγραμμα θα γίνει η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου ».