ΠολιτισμόςΑρχείο

Τα χώνει η Ακρίτα σε Μπαλτά: Το κοντινότερο που πήγες στην Επίδαυρο είναι η ταβέρνα!

Η επιλογή του Γιαν Φαμπρ ως νέου διευθυντή του φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, ειδικά από την στιγμή που ο ίδιος ανέφερε ότι «δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο να ετοιμάσει τις ελληνικές προτάσεις», γι’ αυτό και το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ θα είναι αφιερωμένο εξ’ ολοκλήρου στον πολιτισμό της χώρας του, του Βελγίου!

Φυσικά θα υπάρχουν και κάποιες Ελληνικές παραγωγές, για ξεκάρφωμα, αλλά αυτό μάλλον δεν έχει σταθεί ικανό να αμβλύνει τις αντιδράσεις. Η εκρηκτική Έλενα Ακρίτα μάλιστα με ανοιχτή επιστολή της προς τον υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδη Μπαλτά, που δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, τον τρολάρει λέγοντάς του ότι το κοντινότερο που έχει πάει στην Επίδαυρο είναι η ταβέρνα του Λεωνίδα στο Λυγουριό!!!
 

Θα περάσουμε ωραία φέτος! Μένει να δούμε αν το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα του φετινού φεστιβάλ θα μας εκπλήξει θετικά ή θα μας πάρουν με τις ντομάτες…

Κατατοπιστικό ρεπορτάζ για τη νέα μορφή που παίρνει το φεστιβάλ φιλοξενείται στον ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ που κυκλοφορεί, ο οποίος διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή (PDF) μέσω paypal. Μπορείτε να αγοράσετε το τελευταίο τεύχος ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.
 
Διαβάστε Επίσης: Φεστιβάλ Βρυξελλών