ΕκδηλώσειςΑρχείο

Τριήμερο Εκδηλώσεων στον «Μέγα Αλέξανδρο»

Στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” τις επόμενες μέρες θα διεξαχθούν πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Το μενού του τριημέρου έχει ως εξής:

Σάββατο 9 Απριλίου 2016 & ώρα 21:00, ο γνωστός σολίστας και καθηγητής στο μπουζούκι καταγόμενος από το Άργος , Βαγγέλης Τρίγκας θα “καταθέσει” το ταλέντο του επί Αργείας σκηνής, μαζί με το μουσικό του συγκρότημα “Optima”. Την ημέρα αυτή θα τιμηθεί από το δήμαρχο Άργους Μυκηνών για την προσφορά του στο πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει εισιτήριο του ύψους των 5€ για αλληλέγγυο σκοπό μετά και απο την πρόθεση του Βαγγέλη Τρίγκα να συνεισφέρει μαζί με το σύλλογο Απανταχού Μαζιωτών, στα έξοδα νοσηλείας για ίαση συμπολίτη μας.

Κυριακή 10 Απριλίου, ώρα έναρξης 10.00 π.μ. στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος ” στο Άργος.

Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ -Παράρτημα Άργους, με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ, διοργανώνει την Ημερίδα ” Η Παιδαγωγική Επιστήμη στο σύγχρονο κόσμο: προκλήσεις & προοπτικές” με σημαντικές εισηγήσεις αλλά και εξαιρετικές ομιλίες απο διαπρεπείς προσκεκλημένους στα πλαίσια μίας προσπάθειας για τη διαμόρφωση μίας γενικότερης κουλτούρας εκπαίδευσης που αγκαλιάζει σύγχρονες τάσεις, μοντέρνες ιδέες και προκλητικές καινοτομίες.

Δευτέρα 11 Απριλίου & ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση “Το Όνειρο ενός γελοίου” του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι με το Δημήτρη Βερύκιο. 

Τιμή Εισιτηρίου :12€, προπώληση :10€ , μειωμένο: 8€ 

Προπώληση : Βιβλιοπωλείο Άστρο