ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Αλλάζει η τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΑΡΜ

Με αγωνία αναμένεται το προσεχές δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Άργους – Μυκηνών, καθώς θα συζητηθεί και το θέμα του επαναπροσδιορισμού των τιμολογίων της ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την τσέπη του καταναλωτή, καθώς και η ΔΕΥΑΑΡΜ δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι μία επιχείρηση απαλαγμένη από χρέη…

Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο), την Τρίτη 12 Απριλίου (21:00), με τα παρακάτω θέματα:

Οικονομικά Θέματα:
1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2016 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

2. Περί ψηφίσεως πιστώσεως για την πληρωμή εξόδων στα πλαίσια της εορτής του πολιούχου της πόλεως του Άργους Αγίου Πέτρου – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

3. Επί της υπ’ αριθ. 23/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. με θέμα: «Επαναπροσδιορισμός της Τιμολογιακής Πολιτικής της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.» – εισηγητής ο κ. Π. Σχοινοχωρίτης. 

Τεχνικά Θέματα:
4. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Αποκαταστάσεις ζημιών οδοστρώματος» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

5. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση αυλείου χώρου στο Δημοτικό Σχολείο Σκαφιδακίου» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

6. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Μικρά Τεχνικά Έργα στη Δ.Ε. Μυκηνών 2014» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

7. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Αχλαδοκάμπου» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

Τρέχοντα Θέματα:
8. Περί εγκρίσεως του 6ου πρακτικού επιλογής νηπίων στους παιδικούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2015 – 2016 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

9. Λήψη απόφασης για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχουν καμία αξία (άρθρο 199 παρ. 6 Ν. 3463/2006) – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

10. Επί του από 1-4-2016 εγγράφου του Δημοτικού Ωδείου με θέμα: «Εκπαιδευτικά προγράμματα – μουσικά σύνολα στο Ωδείο» – εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη.

11. Περί καθορισμού θέσεων υπαίθριου και στάσιμου εμπορίου για το έτος 2016 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

12. Περί μερικής ανάκλησης της υπ’ αριθ. 90/2016 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί χορηγήσεως παραγωγικής άδειας πωλητή λαϊκής αγοράς – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

13. Περί μεταφοράς της άδειας εκμετάλλευσης και λειτουργίας του περιπτέρου της Νέζου Ελένης – Ελισάβετ του Αναστασίου από την Δημοτική Κοινότητα Κουτσοποδίου στην Δημοτική Κοινότητα Άργους – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

14. Επί της υπ’ αριθ. Πρωτ.: 31788/10-11-2015 αιτήσεως του Φραγκούλη Διονυσίου του Αλεξάνδρου περί επανατοποθέτησης αυτού στη Λαϊκή Αγορά Άργους – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

15. Περί αντικαταστάσεως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Δήμου Άργους – Μυκηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» – εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.

16. Περί αντικαταστάσεως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Δήμου Άργους – Μυκηνών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» – εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.

17. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής των κάτωθι έργων:

α) Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος Δ.Ε. Άργους.

β) Οδοποιία Δ..Ε. Νέας Κίου.

γ) Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας.

δ) Ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών.
με την συμμετοχή Δημοτικών Υπαλλήλων και ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του, μετά από διαδικασία κληρώσεως σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4257/2014 άρθρο 61 και Ν. 4024/2011 άρθρο 26 – εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.