ΨυχαγωγίαΑρχείο

Ο Πελοποννήσιος καλλιτέχνης που μάγεψε τον Μίμη Πλέσσα

Πλατινένιος έγινε ο νέος δίσκος του Ηλείου τραγουδιστή Θάνου Ολύμπιου με τίτλο ”Διάφανος Σταυρός” σε μουσική του κορυφαίου συνθέτη Μίμη Πλέσσα.

Το νέο cd που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μέσα από γνωστή εφημερίδα του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, μπήκε στα σπίτια δεκάδων χιλιάδων οικογενειών, με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τις 12.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η κυκλοφορία του νέου δίσκου προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στο μουσικόφιλο κοινό της χώρας -και όχι μόνο- καθώς περιέχει 10 ολοκαίνουργια τραγούδια του «μαέστρου» Μίμη Πλέσσα, μετά από πολλά χρόνια αποχής του από τη σύνθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους στίχους του «Διάφανου Σταυρού» υπογράφουν μεγάλα ονόματα της στιχουργικής, αλλά και της δημόσιας ζωής, όπως οι: Λευτέρης Παπαδόπουλος, Λουκίλα Καρρέρ, Δημήτρης Κωνσταντάρας, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, Σταύρος Σταύρου & ο Κώστας Παπαπέτρου. Στον δίσκο συμμετέχουν, μέσα από ντουέτα – έκπληξη με τον ερμηνευτή Θάνο Ολύμπιο, οι τραγουδίστριες Δέσποινα Ολυμπίου και Ραλλία Χρηστίδου.

Εκτός από την κυκλοφορία του νέου cd, ο Θάνος Ολύμπιος ανανεώνει το ραντεβού του με το Μίμη Πλέσσα σε δύο μοναδικές συναυλίες στη μουσική σκηνή ΡΥΘΜΟΣ STAGE (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη), τις Παρασκευές 15 & 22 Απριλίου 2016.

Παράλληλα, ο ταλαντούχος ερμηνευτής από την Πελοπόννησο αυτό τον καιρό ηχογραφεί δύο τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη Λάκη Παπαδόπουλου (Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ) σε στίχους των κορυφαίων στιχουργών Λευτέρη Παπαδόπουλου και Κυριάκου Ντούμου.