ΕκδηλώσειςΑρχείο

Ημερίδα για το νέο σύστημα κατάταξης καταλυμάτων στη Νέα Κίο

Η Χριστίνα Καλογεροπούλου, εκπαιδευμένη σύμβουλος και επιθεωρητής σε συνεργασία με τη ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. διαπιστευμένη από το  Ε.ΣΥ.Δ. για  τη διενέργεια των ελέγχων κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων σε αστέρια και κλειδιά, διοργανώνουν εξειδικευμένη ημερίδα με θέμα: Εισαγωγή στο νέο σύστημα Κατάταξης των Τουριστικών καταλυμάτων, βάσει του Ν. 4276.2014, την Τετάρτη 20 Απριλίου στο ξενοδοχείο Alexandros Boutique Hotel στη Νέα Κίο.
 

Στη διάρκεια της ημερίδας θα αναλυθεί η διαδικασία Κατάταξης Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων-Διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών, αντίστοιχα. Θα επεξηγηθούν όλες οι νομοθετικές απαιτήσεις και θα παρουσιαστούν τα οφέλη άμεσης εφαρμογής του νόμου.

Η κα Καλογεροπούλουως σύμβουλος επιχειρήσεων, προσφέρει ήδη υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς των Συστημάτων Διαχείρισης (Πρότυπα ISO), έχοντας μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα της πιστοποίησης. Καλύπτοντας το κενό που δημιουργήθηκε στην αγορά, ασχολείται ενεργά με τη διεκπεραίωση της διαδικασίας κατάταξης για κάθε είδους Τουριστικό Κατάλυμα.