ΚοινωνίαΑρχείο

Μα καλά, εκεί στο νοσοκομείο Ναυπλίου δεν τους είπαν ότι υπάρχουν και οι βεντάλιες;

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Ναυπλίου που εν όψει καλοκαιριού έχει μείνει χωρίς κλιματισμό, αφού το Κεντρικό Σύστημα έχει χαλάσει, και μάλιστα δεν υπάρχει κλιματισμός ούτε καν στα χειρουργία! Στην ύστατη προσπάθεια για λύση του προβλήματος ο Προϊστάμενος Τεχνικού Τμήματος έφθασε στο σημείο να ζητήσει ανεμιστήρες ενδεικτικής δαπάνης 370€.

Με το απλό αυτό θέμα υποτίθεται ότι ασχολήθηκε ολόκληρος υπουργός, ο οποίος και υποσχέθηκε πριν 4 μήνες ότι θα προβεί σε άμεσες ενέργειες. Μέχρι τώρα δεν έχουν δοθεί ούτε αυτά τα 370 ευρώ που απαιτούνται για τους ανεμιστήρες, κάτι που ανάγκασε την Συντονίστρια Διευθύντρια Παιδιατρικής – Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας, κα Γ. Παναγοπούλου να στείλει επιστολή απόγνωσης προς τους βουλευτές του νομού τονίζοντας ότι περαιτέρω καθυστέρηση στη λύση του προβλήματος, θα καταστήσει λειτουργικά ανενεργή τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου!

‘Ηδη Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης απέστειλαν ερωτήσεις προς τον Ανδρέα Ξάνθο, και έτσι το θεωρητικά απλό στη λύση του πρόβλημα αναμένεται σύντομα να συζητηθεί στη βουλή!

Εντάξει στην ανάγκη θα μπορούσε το προσωπικό να κάνει αέρα στους ασθενείς με βεντάλιες… Τελικά το βαρέλι έχει πάτο;