ΠολιτικήΑρχείο

Σωτηρόπουλος: Όλοι μια γροθιά για να απαλλαγούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Το παρών στη διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας υπό τη παρουσία του κ. Λευτέρη Αυγενάκη – Βουλευτή Ηρακλείου και Αναπληρωτή Γραμματέα, έδωσε την Κυριακή 10/4/2016 ο τέως Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Σωτηρόπουλος.

Στη σύντομη δήλωση του ανέφερε τα παρακάτω:
«Οι εκλογές τελείωσαν, έχουμε νέες διοικήσεις σε τοπικές οργανώσεις. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι είναι νικητές που έλαβαν μέρος σε αυτή τη διαδικασία. Ο αντίπαλος μας είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και πρέπει εκεί να δώσουμε όλη τη δύναμη μας. Χαιρετίζω τη παρουσία του κ. Αυγενάκη, και του εύχομαι καλή επιτυχία, στη προσπάθεια που κάνει, το κόμμα μας – η παράταξη μας.

Όλα τα στελέχη, από τον τελευταίο ψηφοφόρο, μέχρι τον αρχηγό, πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, σαν μια γροθιά, για να μπορέσουμε να απαλλαγούμε, από αυτή την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ..

Όσον αφορά τα νέα κόμματα, που λένε κάποιοι ότι θα σχηματίσουν, μη φοβόσαστε. Κανένα κόμμα δεν μπορεί να επικρατήσει, εάν δεν εκφράσει συγκεκριμένους κοινωνικούς στόχους και σκοπούς, εάν δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία.

Το να λέμε, όπως λέει το ΠΟΤΑΜΙ, πήραμε από δεξιά, πήραμε από αριστερά, μια ιδεολογία και κάνουμε κάποιο πρόγραμμα, δε λέει τίποτα. Δε πρόκειται να πετύχει κανένα κόμμα. Η παράταξη η δικιά μας, που εκτείνεται από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά, τους συγκεντρώνει όλους. Έχουμε ιδεολογία ξεκάθαρη, έχουμε πρόγραμμα που εφαρμόζεται στα εκάστοτε κοινωνικά δεδομένα και μη φοβόσαστε τίποτα. Θα είμαστε εμείς οι νικητές, διότι δεν πάει άλλο με αυτή την κυβέρνηση, με αυτούς τους δήθεν προοδευτικούς και μας τους συντηρητικούς και οπισθοδρομικούς».